Pokken Tournament DX niet bij Pokemon World Championship 2022

Pokken Tournament DX niet bij Pokemon World Championship 2022

Het Pokemon Wereldkampioenschap zal in de toekomst niet langer de Pokemon-vechtgame Pokkén Tournament DX voor de Nintendo Switch bevatten, volgens het officiële Play Pokemon-account.

Pokken Tournament debuteerde op Nintendo’s noodlottige Wii U-platform voordat het zijn weg vond naar de Nintendo Switch. Het had meer speelbare Pokemon dan het Wii U-spel, inclusief de toevoeging van Decidueye, evenals de Team Battle-modus en verbeterde bediening. De Pokkén Toernooi-community en supporters zijn erkend door het Play Pokemon-account omdat ze door de jaren heen fantastische ervaringen en herinneringen met ons hebben gemaakt.

The Pokemon Company en Bandai Namco hebben nog geen nieuwe game in de franchise aangekondigd.

Over Pokkén Tournament DX

Op de Nintendo Switch kun je Pokkén spelen waar en wanneer je maar wilt!

Speel Pokkén Tournament DX overal op tv, handheld of in tabletop-modus door een Joy-Con-controller te delen met een andere trainer!

Een nieuwe strijder, Decidueye, voegt zich bij de strijd, samen met alle bestaande Pokémon uit de Wii U- en arcadeversies.

Litten en Popplio maken hun debuut als ondersteunende Pokémon om te helpen in de strijd.

Team Battle-modus — Kies in de nieuwe Team Battle-modus drie Pokémon en strijd om als eerste alle Pokémon van je tegenstander te verslaan.

Groepsmatch-modus — Vind gelijkgestemde individuen in gevechtsruimten voor zware en vermakelijke online gevechten.

Dagelijkse taken – Voltooi een reeks gevarieerde dagelijkse taken.

Bekijk herhalingen van gevechten – Met de nieuwe herhalingsfunctie kun je je vaardigheden verbeteren door de opnames van andere spelers te bekijken en je grootste gevechten online te delen.

Begin meteen met vechten — Alle personages en Support Pokémon zijn meteen toegankelijk.