Postal REDUX


Postal REDUX

POSTAL Redux is een high-definition remake van The Postal Dude’s beruchte eerste uitstapje naar de wereld. Bereid je voor om zijn psychologische reis te beleven met natuurgetrouw nagemaakte hoge resolutie beelden, geremasterde muziek, geluiden en dialogen, en vernieuwde en gemoderniseerde gameplay. Waanzinnige schutters die op zoek zijn naar je bloed wachten op je om elke hoek. De enige keuze is duidelijk: pak ze voordat ze jou pakken. Vecht terug met een verwoestend arsenaal terwijl je je een weg baant door een door geweld geteisterde stad.

Het is tijd om de waanzin van GOING POSTAL opnieuw te beleven!

  • Gloednieuwe Rampage-modus: mik op de hoogste score in deze hectische modus die punten toekent voor aanhoudende kill streaks, creatieve vernietigingsmethoden en zinderende snelle actie!
  • Vecht door 17 levels in de klassieke campagne: begin vanuit je bescheiden huis, doorkruis The Mine en Trailer Park, wees getuige van de gemene straten van The Ghetto en de felle lichten van The City, helemaal tot aan de laatste impasse bij de Air Force Base, inclusief een stop bij het geheel nieuwe Carnival.
  • Bevat de originele add-ons: schiet door Special Delivery’s EZ Mart, Shanty Town, Earthquake en het luxueuze La Palamino Resort, en ga dan naar Japan in Super POSTAL’s Tokyo en Osaka! Speel alles samen door in de enorme gecombineerde campagne van 23 niveaus over te hoge verzendkosten!
  • Een breed scala aan vijanden: verdedig jezelf tegen gewapende burgerwachten, schietgrage politieagenten, getrainde en efficiënte SWAT- en militaire squadrons, de typische Marching Band en boze struisvogels!
  • 10 vernietigingswapens: verwoest met het machtige Shotgun en Spray Cannon, roosteer aanvallers met Molotovs en de Flamethrower, vul de straten met vuur met de Napalm Launcher, ruim hele groepen op met granaten en de Rocket Launcher (inclusief Heatseekers! ), valstrikken leggen voor nietsvermoedende achtervolgers met verschillende soorten mijnen, en de bevelvoerende Revolver introduceren!

Release info - Postal REDUX


Release datum
16-10-2020

Uitgever
MD GAMES

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
18

NS Online support

Game code
HACPAX4TA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english

Genres
shooter, action

Nintendo Switch eShop prijzen - Postal REDUX

N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
USD 9.99
N/A
N/A
N/A
N/A
CAD 12.59
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
MXN 193.81
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
ARS 1098.9
BRL 50.95
CLP 7193.0
COP 35964.0
N/A
N/A
N/A
PEN 35.96
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.