Postal Redux – Fysieke release

Postal Redux – Fysieke release

Postal Redux ontvangt een fysieke release op Nintendo Switch na een succesvolle lancering in de eShop. De distributie wordt verzorgd door Limited Run Games.

In oktober 2020 maakte Postal Redux zijn Nintendo Switch-debuut. Het was eerder alleen beschikbaar als eShop-download.

Over Postal Redux

De iconische eerste onderneming van The Postal Dude in de wereld wordt nagebootst in high definition in POSTAL Redux. Verwacht nauwkeurig gereproduceerde afbeeldingen met hoge resolutie, geremixte muziek, geluiden en dialogen, evenals herwerkte en eigentijdse gameplay om je mee te nemen op zijn psychologische reis. Rond elke bocht wachten krankzinnige schutters die op je bloed uit zijn op je te wachten. De enige optie is om ze te vangen voordat ze jou pakken. Vecht terug met een dodelijk arsenaal terwijl je je een weg baant door een gewelddadige stad.

Het is tijd om opnieuw te genieten van de anarchie van GOING POSTAL!

– Gloednieuwe Rampage-modus: streef naar de hoogste score in dit hectische spel dat je beloont voor lange kill-strepen, inventieve vernietigingstactieken en bliksemsnelle actie!

– Vecht je een weg door 17 levels in de klassieke campagne, beginnend bij je eenvoudige huis en verder door The Mine and Trailer Park, getuige zijn van de gemene straten van The Ghetto en de felle lichten van The City, helemaal tot aan de finale impasse op de luchtmachtbasis, inclusief een stop bij het geheel nieuwe carnaval.

— Bevat alle originele add-ons: schiet door EZ Mart, Shanty Town, Earthquake en het weelderige La Palamino Resort in Special Delivery, en ga dan naar Japan in Tokyo en Osaka van Super POSTAL! In de enorme gecombineerde Excess Postage-campagne van 23 niveaus moet je alles samen doornemen!

– Een gevarieerde reeks vijanden: verdedig jezelf tegen gewapende burgerwachten, schietgrage agenten, goed opgeleide SWAT- en militaire teams, de klassieke fanfare en woedende struisvogels!

– 10 massavernietigingswapens: richt schade aan met de krachtige Shotgun en Spray Cannon, rooster aanvallers met molotovcocktails en de vlammenwerper, steek de straten in brand met de Napalm Launcher, ruim hele groepen op met granaten en de Rocket Launcher ( Inclusief Heatseekers! ), zet vallen voor nietsvermoedende achtervolgers met verschillende soorten Mijnen en introduceer de commanderende Revolver!

Limited Run Games begint morgen, 15 maart, pre-orders voor Postal Redux op Switch te accepteren op de officiële website. Reserveren is alleen mogelijk tot 17 april.