Red Game Without a Great Name


Red Game Without a Great Name

Deze herfst staat er een legendarisch moeilijke game op je te wachten. Een eenvoudig maar veeleisend principe, meteen vanaf het eerste level! Alles staat op het punt je om het leven te brengen. Zelfs de camera en de hoofdrolspeler van deze game zijn tegen je, want ze zijn constant in beweging! Voeg wat prikkeldraad, spietsen en scherpe messen toe en je krijgt Red Game Without a Great Name. Zul je sterven? Jep!

Je bestuurt een mechanische vogel die dienst doet als postduif in een vijandige steampunk-wereld. Om van de ene kooi naar de andere te bewegen, zul je maneuvers moeten uitvoeren tussen allerlei obstakels. De vogel beweegt op zijn eigen tempo, en de camera ook! Je zult de vogel van het ene punt naar het andere moeten teleporteren door de bestemming aan te duiden met een klik-en-sleepbeweging.

Gefrustreerd zul je niet raken, althans, niet teveel. Er zijn geen laadschermen tijdens het herstarten van een level, en door de swingende muziek en het ‘nog-een-keer-syndroom’ zul je willen blijven spelen totdat je alle 60 levels hebt voltooid.

Er zijn drie verschillende power-ups die je helpen in je reis door dit doolhof, maar wees ervan bewust dat ze als dubbelzijdige messen gebruikt kunnen worden als je even niet oplet. 

  • Een eenvoudige besturing die moeilijk is om te perfectioneren, klik en sleep om je te verplaatsen.
  • 60 moeilijke levels
  • 180 tandwielen om te verzamelen
  • Drie power-ups die je vaardigheden verbeteren
  • Een unieke rode grafische stijl
  • Stoppen met spelen is virtueel onmogelijk
  • Swingende muziek

Release info - Red Game Without a Great Name


Release datum
2017-11-24 00:00:00

Uitgever
Draw Distance

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPAJBXA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish, french, german, italian, portuguese, russian

Genres
puzzle, arcade

Nintendo Switch eShop prijzen - Red Game Without a Great Name

N/A
RUB 209.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.