Redout: Space Assault


Redout: Space Assault

DE VOLGENDE GENERATIE ARCADE SPACE SHOOTERS IS HIER

Redout: Space Assault geeft je de controle over een Super Orbital Recon Fighter tijdens de kolonisatie van Mars in 2395: duik in de snelste, meest epische en opwindende arcade-ruimtegevecht die je kunt meemaken. Wees je tegenstanders te slim af, te slim af, overweldig, overtref je tegenstanders in bliksemsnelle, adrenaline-opwekkende ruimtegevechten voor één speler.

Je speelt als Leon Barret, aasjagerpiloot van de Poseidon Security Forces. Hier bij Poseidon Corp. proberen we de weg te banen voor de kolonisatie van Mars, terwijl de mensheid worstelt om te overleven, verdeeld over een uitgeputte hete aarde en een koude, claustrofobische maankolonie. Het is jouw taak om de orde te handhaven door rebellen en ruimtepiraten uit te roeien, het onderzoek van onze wetenschappers te vergemakkelijken en tegelijkertijd te beschermen, en al ons personeel te beschermen tegen de talrijke externe bedreigingen.

Duik in gigantische mijnbouwinstallaties voor asteroïden, schiet rebellendrones en -jagers neer, rol naar links en rechts om vijandelijk vuur te ontwijken, ontketen onmogelijk krachtige raketsalvo’s, maar race ook tegen verdwaalde piloten en ruimtevaartuigen met halsbrekende snelheid voor de pure sensatie ervan .

Door missies te voltooien, ontgrendel je kaarten en tokens om de romp, schilden, energiewapens en raketten van je jager te upgraden totdat je het kunt opnemen tegen enorme kapitaalschepen en in je eentje het tij van de oorlog kunt verleggen.

In een interplanetaire strijd waarin niemand goed of slecht is, zul je ervaren dat Leon door de gelederen stijgt, de betekenis van “noodzakelijk kwaad”, de kosten van integriteit en uiteindelijk wat het betekent om een ​​standpunt in te nemen.

FUNCTIES

Carrière-modus – leer elke vaardigheid die je nodig hebt om te overleven en te zegevieren in het Redout-universum.

Veel bloeiende werelden – exotische locaties, grootse evenementen en epische veldslagen over alle grenzen heen.

Diepe gameplay – toon je tactische superioriteit door je behendigheid, snel denken en aanpassingsvermogen op de proef te stellen.

Grotere, slechtere wapens – Van plasmakanonnen tot schokstralen, railguns, scattershot, lucht-luchtraketten en ladingsgaten, er staat een breed scala aan wapens tot je beschikking. Kies, upgrade en installeer zelfs meerdere exemplaren op uw schip.

Pimp my Ride – upgrade je ruimteschip om het op te schalen: laat ze met tientallen komen, of neem het in zijn eentje op tegen een Destroyer Warship! Laat kaarten vallen en ruil ze om afzonderlijke aspecten van uw schip te verbeteren en beter bij uw stijl te passen.

Muziek voor je oren – Een volledig dynamische soundtrack die ziekere en ziekere beats laat vallen naarmate de ervaring moeilijker wordt!

VEEL TE DOEN IN DE RUIMTE

Vecht tegen vijandelijke drones, jagers en allerlei soorten vijandelijke schepen in railschietsecties: ontwijk raketten en emmers met kogels terwijl je ze een voor een neerhaalt.

Verken Iridium-mijnen en verlaten ruimtestructuren op zoek naar schuilplaatsen, bronnen en rebellen: geniet van de bewegingsvrijheid, schakel je motorvermogen uit om door nauwe doorgangen te persen, maar pas op dat je je lak niet krast.

Race door vijandelijke installaties, achter vijandelijke linies, door gigantische ruimtegevechten of tegen ruimtepiraten voor snel geld.

Assault Capital Ships in speciaal ontworpen missies waarin je het opneemt tegen gigantische schepen: elk met unieke sterke en zwakke punten en speciale aanvallen, elk een keerpunt in het verhaal van het spel!

SNELLE RUIMTEACTIE

Redout: Space Assault wordt geleverd met het kwaliteitszegel Redout Adrenaline. Elke beweging van het schip, van rollen om raketten te ontwijken tot het verleggen van de grenzen van je schip via de verbeterde boost, zal je het gevoel geven dat je daadwerkelijk een straaljager bestuurt die op het punt staat controle te hebben. Je hoeft niet meteen een topkanon te worden om van het spel te genieten, maar je zult zeker enige vaardigheid nodig hebben als je alle bonusdoelen wilt bereiken en je vechtersstatistieken maximaal wilt benutten!

Ad

Release info - Redout: Space Assault


Release datum
2021-01-22 00:00:00

Uitgever
34BigThings

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPAW2UA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, dutch, portuguese, russian, korean, chinese

Genres
arcade, shooter

Nintendo Switch eShop prijzen - Redout: Space Assault

EUR 9.99
EUR 9.99
EUR 9.99
EUR 9.99
GBP 8.99
EUR 9.99
USD 9.99
N/A
AUD 15.0
EUR 9.99
EUR 9.99
CAD 13.29
EUR 9.99
EUR 9.99
CZK 249.0
DKK 75.0
EUR 9.99
EUR 9.99
EUR 9.99
EUR 9.99
EUR 9.99
EUR 9.99
EUR 9.99
EUR 9.99
EUR 9.99
MXN 221.78
NZD 16.5
NOK 100.0
PLN 40.0
EUR 9.99
PLN 40.0
RUB 749.0
9,99 €
ZAR 180.0
EUR 9.99
SEK 104.0
CHF 14.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!