Limited Run Games – Volgende fysieke release Redout: Space Assault, pre-orders geopend

Limited Run Games – Volgende fysieke release Redout: Space Assault, pre-orders geopend

Limited Run Games heeft bevestigd dat Redout: Space Assault de volgende is die een fysieke Switch-release krijgt. Standard Edition-exemplaren van de game zijn vanaf 5 november 2021 (10 uur ET) beschikbaar voor pre-order.

video
play-rounded-fill

Over Redout: Space Assault

DE VOLGENDE GENERATIE ARCADE SPACE SHOOTERS IS HIER

Redout: Space Assault geeft je de controle over een Super Orbital Recon Fighter tijdens de 2395 Colonization of Mars: duik in de snelste, meest epische en opwindende arcade-ruimtestrijd die je kunt meemaken. Wees je tegenstanders te slim af, te slim af, overmeester en overtreft je tegenstanders in razendsnelle, adrenaline-opwekkende singleplayer-ruimtegevechten.

Je speelt als Leon Barret, de beste gevechtspiloot van de Poseidon Security Forces. Hier bij Poseidon Corp. proberen we de weg vrij te maken voor de kolonisatie van Mars, terwijl de mensheid worstelt om te overleven, verdeeld tussen een uitgeputte hete aarde en een koude, claustrofobische maankolonie. Het is jouw taak om de orde te handhaven door rebellen en ruimtepiraten uit te roeien, het onderzoek van onze wetenschappers te vergemakkelijken en ze veilig te houden, en al ons personeel te beschermen tegen de talrijke externe bedreigingen.

Duik in gigantische asteroïde mijnbouwinstallaties, schiet rebellendrones en jagers neer, rol naar links en rechts om vijandelijk vuur te vermijden, ontketen onmogelijk krachtige raketsalvo’s, maar race ook met halsbrekende snelheid tegen verdwaalde piloten en ruimteruimers voor de pure sensatie ervan .

Door missies te voltooien, ontgrendel je kaarten en tokens om de romp, schilden, energiewapens en raketten van je vechter te upgraden totdat je in staat bent het op te nemen tegen enorme kapitaalschepen en in je eentje het tij van de oorlog te veranderen.

In een interplanetaire strijd waarin niemand goed of slecht is, zul je Leon zien stijgen door de gelederen, de betekenis van ‘noodzakelijk kwaad’, de prijs van integriteit en uiteindelijk wat het betekent om een ​​standpunt in te nemen.

Kenmerken

  • Carrière-modus – leer elke vaardigheid die je nodig hebt om te overleven en te triomferen in het Redout-universum.
  • Veel bloeiende werelden – exotische locaties, grootse evenementen en epische gevechten over alle grenzen heen.
  • Diepe gameplay – manifesteer je tactische superioriteit door je behendigheid, snel denken en aanpassingsvermogen op de proef te stellen.
  • Grotere, slechtere wapens – Van plasmakanonnen tot schokstralen, railguns, Scattershot, lucht-luchtraketten en Loadup Gatlings, een breed scala aan wapens staat tot je beschikking. Kies, upgrade en installeer zelfs meerdere instanties op uw schip.
  • Pimp my Ride – upgrade je ruimteschip om het op te schalen: laat ze met tientallen komen, of neem het in je eentje op tegen een Destroyer Warship! Laat kaarten vallen en verwissel ze om afzonderlijke aspecten van je schip te verbeteren en beter bij je stijl te passen.
  • Muziek voor je oren – Een volledig dynamische soundtrack die steeds zieker zal klinken naarmate de ervaring moeilijker wordt!

VEEL TE DOEN IN DE RUIMTE

Vecht tegen vijandelijke drones, jagers en allerlei soorten vijandelijke schepen in railshooter-secties: vermijd raketten en emmers met kogels terwijl je ze een voor een neerhaalt.

Verken Iridium-mijnen en verlaten ruimtestructuren op zoek naar schuilplaatsen, hulpbronnen en rebellen: geniet van de bewegingsvrijheid, schakel je motorvermogen uit om door nauwe doorgangen te wurmen, maar pas op dat je je lak niet bekrast.

Race door vijandelijke installaties, achter vijandelijke linies, door gigantische ruimtegevechten of tegen ruimtepiraten voor snel geld.

Val hoofdschepen aan in speciaal ontworpen missies waarin je het opneemt tegen gigantische schepen: elk met unieke sterke en zwakke punten en speciale aanvallen, elk een keerpunt in het verhaal van het spel!

SNELLE RUIMTEACTIE

Redout: Space Assault wordt geleverd met het Redout Adrenaline-keurmerk. Elke beweging van het schip, van rollen om raketten te ontwijken tot het verleggen van de grenzen van je schip via de verbeterde boost, zal je het gevoel geven dat je in feite een straaljager bestuurt die in de ruimte kan en op het punt staat alles onder controle te krijgen. Je hoeft niet meteen een topgeweer te worden om van het spel te kunnen genieten, maar je hebt zeker enige vaardigheid nodig als je alle bonusdoelen wilt bereiken en je vechterstatistieken maximaal wilt benutten!