Risk of Rain 2


Risk of Rain 2

De klassieke multiplayer-roguelike Risk of Rain keert terug met een extra dimensie en nog uitdagendere actie. Dankzij de willekeurig gegenereerde levels, vijanden, eindbazen en voorwerpen is geen enkele run hetzelfde. Speel in je eentje of werk samen met tot wel vier vrienden om alle gevaren te trotseren. Baan je een weg door hordes monsters, verzamel de mooiste spullen en ga op zoek naar een manier om de planeet te ontvluchten.

In elke run leer je de patronen van je vijanden steeds beter kennen. Met de juiste vaardigheden is geen uitdaging te hoog gegrepen.

Een uniek systeem zorgt ervoor dat zowel jij als je vijanden gedurende een run steeds sterker worden; wat ooit een pittige eindbaas was, zal langzaam maar zeker een doorsnee vijand worden.

Legio personages, voorwerpen, vijanden en eindbazen keren terug in Risk of Rain 2 en bovendien doen vele nieuwe helden hun intrede. Gloednieuwe survivors zoals de Artificer en MUL-T maken hun debuut en welbekende survivors zoals de Engineer, Huntress en de Commando verschijnen wederom ten tonele. Met meer dan 75 soorten voorwerpen tot je beschikking zul je je strategie continu proberen bij te slijpen om zo ver mogelijk te komen.

  • Duik online in de actie met tot wel vier spelers.*
  • Speel gedurende de game meer dan 75 voorwerpen vrij, waardoor de game verfrissend en uitdagend blijft.
  • Speel nieuwe en bekende personages vrij, elk met hun eigen unieke vaardigheden.
  • Leer talloze voorwerpen en personagecombo’s kennen en gebruiken.
  • Neem het op tegen meedogenloze monsters en gigantische eindbazen.
  • Daag je vrienden en de rest van de wereld uit in de splinternieuwe Prismatic Trials, een uniek soort run waarin iedereen om een plekje op de wereldranglijst strijdt.

Release info - Risk of Rain 2


Release datum
2019-08-30 00:00:00

Uitgever
Gearbox Publishing

Ontwikkelaar
Hopoo Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
4

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPAUFBA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, portuguese, russian, korean, chinese

Genres
action, adventure, shooter

Nintendo Switch eShop prijzen - Risk of Rain 2