Gearbox – Risk of Rain 2 – Railgunner, een nieuw personage

Gearbox – Risk of Rain 2 – Railgunner, een nieuw personage

Railgunner, een nieuwe Survivor die zich bij Risk of Rain 2 voegt in de aanstaande Survivors of the Void-uitbreiding, werd eerder in een livestream onthuld door uitgever Gearbox en ontwikkelaar Hopoo Games. Een trailer voor Railgunner is hieronder te zien, met dank aan Gearbox’s YouTube-pagina.

Over Railgunner

Vanaf 1 maart 2022 is Railgunner toegankelijk voor Risk of Rain 2-gamers. Railgunner, evenals extra goederen, niveaus en monsters, zijn beschikbaar voor $ 15. Railgunner is een snel, tactisch spel dat een krachtige M99-sluipschutter gebruikt om op afstand enorme schade aan te richten. Met een geautomatiseerde “slimme ronde” gadget en hersenschudding die gebruik maken van zwaartekrachtaandrijving om vijanden ver weg te werpen, beschermt ze zichzelf tegen gevaren van dichtbij terwijl ze binnen bereik is (tot in het bereik van de sluipschutter).

Paul Morse, mede-oprichter van Hopoo Games, over Railgunner en Risk of Rain 2:

Risk of Rain ging altijd over het bedenken en tot leven brengen van de meest bizarre scenario’s.

We hebben Railgunner een FPS-achtige ruimte gegeven om de grenzen te verleggen van wat onze game kan zijn, en het resultaat is een dynamische Survivor waarvan we overtuigd zijn dat deze een breed scala aan gamers zal aanspreken.

Duncan Drummond, een andere mede-oprichter van Hopoo Games, sprak dezelfde hoop uit voor de toekomst van het spel

Survivors of the Void is de eerste uitbreiding voor Risk of Rain 2 en zit boordevol nieuwe content die bedoeld is om gamers nieuwe manieren van spelen te bieden. Railgunner is slechts een deel van de puzzel en er komt nog veel meer aan. Simpel gezegd, Survivors of the Void zal grootser zijn dan alles wat we ooit eerder hebben geprobeerd!

Over risico op regen 2

Vecht tegen zwermen uitzinnige wezens met je vrienden of op je eenzame om te ontsnappen aan een chaotische buitenaardse wereld. Combineer rijkdom op onverwachte manieren en beheers elk personage totdat je bent getransformeerd in de verwoesting die je vreesde toen je in eerste instantie crashte.

HOE OVERLEVEN OP EEN BUITENLANDSE PLANEET

Er wachten meer dan een dozijn handgemaakte locaties op je, elk gevuld met harde vijanden en enorme eindbazen die eropuit zijn om je te beletten te overleven. Vecht je een weg naar de ultieme baas en ontsnap, of ga op een eindeloze run om te zien hoe lang je kunt overleven. Dankzij een uniek schaalmechanisme kunnen zowel jij als je tegenstanders in de loop van een spel veel meer macht krijgen.

ONTDEK NIEUWE ITEMS DIE EXTREEM EFFECTIEF ZIJN

Elke run is uniek en zit vol nieuwe uitdagingen dankzij de meer dan 110 dingen. Hoe meer goederen je verzamelt, hoe meer hun effecten op elkaar inwerken, en hoe schokkender sommige van die interacties worden. Hoe meer dingen je tegenkomt, hoe meer kennis (en strategie) je in de logs zult vinden.

NIEUWE MANIEREN OM TE SPELEN ZIJN NU BESCHIKBAAR

Ontgrendel een tienkoppige bemanning van overlevenden, elk met hun eigen vechtstijl en verschillende talenten om te leren.

Schakel gameplay-aanpassingen in, zoals vriendelijk vuur, het willekeurig spawnen van overlevenden, itemkeuzes en meer door de mysteries van de artefacten te ontgrendelen. Geen twee runs zullen ooit hetzelfde zijn, dankzij gerandomiseerde levels, monsters en items.

SPEEL ALLEEN OF IN EEN BEPAALD BIJZONDER BIJZONDER

Ga op reis in je eentje of in online coöp met maximaal drie spelers, of doe mee aan de wisselende uitdaging van de Prismatic Trials. De Captain en MUL-T zijn gloednieuwe overlevenden en voegen zich bij traditionele overlevenden zoals de Engineer, Huntress en natuurlijk het Commando.