Sea of Solitude: The Director’s Cut


Sea of Solitude: The Director’s Cut

Kay kent monsters. Monsters die jij ook kent. Eenzaamheid, depressie en verlatenheid nemen de vorm aan van angstaanjagende beesten en fantastische wezens in de bekroonde Sea of ​​Solitude, een actie- / avonturenspel voor de Nintendo Switch, nu als The Director’s Cut.

Avontuur door een mooie en verontrustende wereld waar niets is wat het lijkt, om je angsten onder ogen te zien en te overwinnen. Sea of ​​Solitude: The Director’s Cut, met een diep ontroerend script van Cornelia Geppert, neemt je mee door een verdronken stad waar het licht is ondergedompeld in duisternis, en metaforische wezens roepen pijnlijke emoties op die Kay onder ogen moet zien en moet overwinnen.

Reis met Kay per boot en te voet, navigeer door ruige landschappen, los puzzels op en confronteer de monsters om haar te helpen haar innerlijke rust en haar zee van eenzaamheid te vinden. Ervaar een steeds evoluerende wereld weergegeven in weelderige beelden en ondersteund door een betoverende score, en breng de innerlijke kracht die in ons allemaal schuilt naar de oppervlakte.

Genomineerde “Games for Impact” bij The Game Awards 2019

Winnaar “Meest significante impact” bij de Games for Change Awards 2020

Belangrijkste kenmerken

  • Een emotioneel avontuur – Sea of ​​Solitude: The Director’s Cut neemt je mee op een prachtig en hartverscheurend actie-avontuur met Kay, een meisje dat zo hopeloos is dat ze in een monster is veranderd. Leid haar door de storm naar rust terwijl ze het hoofd biedt aan meedogenloze beesten van haar eigen makelij die haar willen zien kapseizen en verdrinken, tenzij ze de innerlijke kracht kan opbrengen om ze onder ogen te zien.
  • Een prachtig en verontrustend universum – Verken de unieke en steeds veranderende omgevingen in een fantastische, verdronken wereld door te zwemmen, rennen en navigeren, monsters tegen te komen en uitdagende obstakels te overwinnen.
  • Alleen voor Nintendo Switch – Met functies die exclusief zijn voor de Nintendo Switch, dompel jezelf onder in de wereld van Sea of ​​Solitude: The Director’s Cut met een aanpasbare fotomodus, gyroscoopintegratie en meer die de visie van de regisseur tot leven brengt als nooit tevoren .
  • Bijgewerkt vanaf versie 2019 – The Director’s Cut bevat een herschreven script, een nieuwe cast van stemacteurs en verbeterde tussenfilmpjes en animaties die het verhaal en de gameplay-ervaring op de meest complete manier overbrengen.

Release info - Sea of Solitude: The Director’s Cut


Release datum
2021-03-04 00:00:00

Uitgever
QUANTIC DREAM

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPAZFQA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, dutch, portuguese, russian, korean, chinese

Genres
action, platformer, adventure, other

Nintendo Switch eShop prijzen - Sea of Solitude: The Director’s Cut

¥34.80
RUB 1499.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.