Quantic Dream over het porten van Sea of ​​Solitude: The Director’s Cut

Quantic Dream over het porten van Sea of ​​Solitude: The Director’s Cut

Quantic Dream brengt Sea of ​​Solitude: The Director’s Cut naar de Nintendo Switch en hebben gesproken over wat ze van plan zijn te brengen.

Ze vertellen ook over hun ervaring als gecertificeerde Nintendo Switch-ontwikkelaars.

Ze kregen de opdracht om Sea of ​​Solitude: The Director’s Cut naar het platform te brengen en zijn ongelooflijk trots dat ze aan hun eerste Nintendo-project hebben gewerkt. Guillaume de Fondaumière, hoofd uitgeverij bij Quantic Dream, werd gevraagd of ze van plan zijn om een ​​van hun andere games, zoals de vorige, naar de Switch te brengen.

Exclusieve PlayStation Heavy Rain en Detroit: Word Human via de cloud, maar het lijkt erop dat ze exclusief zullen blijven voor pc en PlayStation.

Hoewel hij zei dat ze het platform in de toekomst zullen ondersteunen, “is Switch een van de best verkochte consoles van de afgelopen jaren en we zullen het natuurlijk ondersteunen, te beginnen met Sea of ​​Solitude: The Director’s Cut, wat een Switch exclusief. ”

Quantic Dream, hoofd uitgeverij Guillaume de Fondaumière

We are really excited to release our first-ever title on a Nintendo platform! As gamers ourselves, many of us have enjoyed playing on Nintendo consoles throughout the decades and when we finally got the opportunity to work on Switch, we embraced it immediately.

Nintendo and Quantic Dream had been in talks in the past. Thereby, we were able to reconnect and start working together quickly. The process has been very smooth, not only in receiving kits to enable Jo-Mei to start working on Switch, but also for Quantic Dream to become a certified Nintendo publisher.

Over Sea of ​​Solitude: The Director’s Cut

Kay kent monsters. Monsters die jij ook kent. Eenzaamheid, depressie en verlatenheid nemen de vorm aan van angstaanjagende beesten en fantastische wezens in de bekroonde Sea of ​​Solitude, een actie- / avonturenspel voor de Nintendo Switch, nu als The Director’s Cut.

Avontuur door een prachtige en verontrustende wereld waar niets is wat het lijkt, om je angsten onder ogen te zien en te overwinnen. Sea of ​​Solitude: The Director’s Cut, met een diep ontroerend script van Cornelia Geppert, neemt je mee door een verdronken stad waar het licht is ondergedompeld in duisternis, en metaforische wezens roepen pijnlijke emoties op die Kay onder ogen moet zien en moet overwinnen.

Reis met Kay per boot en te voet, navigeer door ruige landschappen, los puzzels op en confronteer de monsters om haar te helpen haar innerlijke rust en haar zee van eenzaamheid te vinden. Ervaar een steeds evoluerende wereld weergegeven in weelderige beelden en ondersteund door een betoverende score, en breng de innerlijke kracht die in ons allemaal schuilt naar de oppervlakte.

Genomineerde “Games for Impact” bij The Game Awards 2019

Winnaar “Meest significante impact” bij de Games for Change Awards 2020

Belangrijkste kenmerken

  • Een emotioneel avontuur – Sea of ​​Solitude: The Director’s Cut neemt je mee op een prachtig en hartverscheurend actie-avontuur met Kay, een meisje dat zo hopeloos is dat ze in een monster is veranderd. Leid haar door de storm naar rust terwijl ze het opneemt tegen meedogenloze beesten van haar eigen makelij die haar willen zien kapseizen en verdrinken, tenzij ze de innerlijke kracht kan opbrengen om ze onder ogen te zien.
  • Een prachtig en verontrustend universum – Gelegen in een fantastische verdronken wereld, verken de unieke en steeds veranderende omgevingen door te zwemmen, rennen en navigeren, monsters tegen te komen en uitdagende obstakels te overwinnen.
  • Alleen voor Nintendo Switch – Met functies die exclusief zijn voor de Nintendo Switch, dompel jezelf onder in de wereld van Sea of ​​Solitude: The Director’s Cut met een aanpasbare fotomodus, gyroscoopintegratie en meer die de visie van de regisseur tot leven brengt als nooit tevoren .
  • Bijgewerkt vanaf versie 2019 – The Director’s Cut bevat een herschreven script, een nieuwe cast van stemacteurs en verbeterde tussenfilmpjes en animaties die het verhaal en de gameplay-ervaring op de meest complete manier overbrengen.