Sea of Stars


Sea of Stars

Sea of ​​Stars vertelt het verhaal van twee Children of the Solstice die de krachten van de zon en de maan combineren om Eclipse Magic uit te voeren, de enige kracht die in staat is om de monsterlijke creaties van een kwaadaardige alchemist die bekend staat als The Fleshmancer, te verslaan.

Ga turn-based gevechten aan

Als je synchroon met de animaties op de actieknop drukt, wordt de schade-output vergroot en de inkomende schade verminderd. Naast getimede treffers, bieden gevechten combo-aanvallen met meerdere karakters, boosting en een strategisch “locks”-systeem dat opties biedt om met verschillende soorten schade te spelen om vijanden te hinderen terwijl ze krachtige aanvallen of spreuken kanaliseren, allemaal in een meeslepende kijk op het genre; geen willekeurige ontmoetingen, geen overgangen naar afzonderlijke slagvelden en geen geslepen.

Ongeketende verplaatsing.

Zwem, klim, spring, spring van of hijs richels terwijl je naadloos door de wereld reist met een navigatiesysteem gebaseerd op platformerexpertise dat loskomt van de klassieke gebonden-aan-het-raster-tegelsetbeweging.

Een verhaal rijk avontuur.

Tientallen originele personages en verhaallijnen nemen je mee op een boeiende reis. Soms episch, soms dwaas en soms emotioneel, doet Sea of ​​Stars zijn RPG-plicht om klassieke thema’s van avontuur en vriendschap te verkennen, terwijl het ook boordevol onverwachte wendingen en gebeurtenissen zit die je zou verwachten van een Sabotage-productie.</ p>

Een wereld die je kunt aanraken.

Er zijn veel manieren om rond te hangen in de wereld van Sea of ​​Stars als je behoefte hebt aan een verandering van tempo in je avonturen. Zeilen, koken, vissen, stoppen bij een taverne om naar een liedje te luisteren of het beruchte tafelspel te spelen dat bekend staat als “Wheels”. sommige gebieden om een ​​soepele en gemoderniseerde ervaring te bieden.

Ad

Release info - Sea of Stars


Release datum
2023-03-19 00:00:00

Uitgever
Sabotage Studio

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
2

Advies leeftijd
7

NS Online support

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
chinese, english, french, german, japanese, korean, russian, spanish

Genres
adventure, rpg

Nintendo Switch eShop prijzen - Sea of Stars

N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!