Sea of Stars komt Zomer 2023

Sea of Stars komt Zomer 2023

Sea of ​​Stars, dat voor ons wordt ontwikkeld door hetzelfde bekwame team dat verantwoordelijk was voor The Messenger, zal de hele zomer van volgend jaar beschikbaar zijn in de Nintendo Switch eShop.

Sinds de eerste onthulling in maart 2020 is de strategische rollenspelgame (RPG), een turn-based game die wordt beïnvloed door de klassiekers van het genre, herhaaldelijk uitgesteld. Op het officiële Twitter-account van Sea of ​​Stars werd het nieuws onthuld in een nieuw bericht van de illustere componist Yasunori Mitsuda, vergezeld van een nieuwe gameplay-video.

Over Sea of ​​Stars

Sea of ​​Stars heeft tot doel het traditionele rollenspel (RPG) te moderniseren in termen van turn-based gevechten, verhalen vertellen, verkennen en interacties met de omgeving, terwijl het nog steeds een stevige dosis nostalgie en goede, ouderwetse plezier. Sea of ​​Stars belooft de Sabotage-touch in elk systeem te hebben.

De hoeveelheid toegebrachte schade wordt verhoogd terwijl de hoeveelheid opgelopen schade wordt verminderd wanneer de actieknop tegelijk met de animaties wordt ingedrukt. Naast getimede treffers omvat het vechtsysteem combo-aanvallen met meerdere personages, boosting en een strategisch “locks”-systeem dat opties biedt om met verschillende soorten schade te spelen om vijanden te hinderen terwijl ze krachtige aanvallen of spreuken kanaliseren. Dit alles wordt gepresenteerd in een meeslepende kijk op het genre, aangezien er geen willekeurige ontmoetingen zijn, geen overgangen naar afzonderlijke slagvelden en geen grind.

U kunt door de omgeving navigeren door te zwemmen, klimmen, springen, van richels af te springen of omhoog te worden gehesen dankzij een navigatiesysteem dat is gebouwd op ervaring met platformers en dat loskomt van de traditionele mobiliteit van gebonden aan het raster. . Hierdoor kunt u vrijer over de wereld reizen.

Ons intern ontwikkelde renderproces maakt het mogelijk om een ​​magnifieke omgeving te creëren die tot leven komt door de grenzen van traditionele tweedimensionale pixelart-videogames op te zoeken.

Er wacht je een meeslepend avontuur, compleet met tientallen unieke persoonlijkheden en verhaallijnen om te verkennen. Sea of ​​Stars vervult zijn RPG-taak door conventionele thema’s van avontuur en kameraadschap te verkennen, terwijl het ook boordevol onverwachte wendingen en gebeurtenissen zit die je van een Sabotage-productie mag verwachten. Soms is het enorm, soms is het hilarisch en soms is het aangrijpend.

Als u behoefte heeft aan een ander tempo tijdens uw reizen, biedt het universum van Sea of ​​Stars een breed scala aan activiteiten die u kunt ondernemen om de tijd te doden. Zeilen, koken, vissen, stoppen bij een taverne om naar een liedje te luisteren of het beruchte tafelspel spelen dat bekend staat als “Wheels”….elk systeem is ontworpen om een ​​ervaring te bieden die respect betoont aan retroklassiekers, terwijl sommige gebieden om een ​​soepele en gemoderniseerde ervaring te bieden. Dit omvat de ervaring.