Shadowrun Trilogy


Shadowrun Trilogy

De Shadowrun-trilogie bestaat uit 3 cult-tactische RPG-games die zich afspelen in een dystopische cyberpunk-toekomst waarin magie opnieuw is ontwaakt, waardoor wezens met een hoge fantasie weer tot leven komen. Deze unieke setting, die meer dan 30 jaar geleden oorspronkelijk werd gemaakt als een tabletop-RPG, heeft de afgelopen drie decennia een enorme cultstatus verworven.

Shadowrun keert terug

De unieke cyberpunk-meets-fantasy-wereld van Shadowrun heeft een enorme cultstatus gekregen sinds de oprichting ervan meer dan 30 jaar geleden. Bijna 10 jaar geleden keerde maker Jordan Weisman terug naar de wereld van Shadowrun en moderniseerde deze klassieke spelomgeving als een turn-based tactische RPG voor één speler. In de stadsuitbreiding van de metroplex van Seattle zet de zoektocht naar een mysterieuze moordenaar je op een spoor dat leidt van de donkerste sloppenwijken naar het machtigste megacorps van de stad.

Je moet voorzichtig te werk gaan, de hulp inroepen van andere hardlopers en de krachtige krachten van technologie en magie beheersen om ongedeerd uit de schaduwen van Seattle te komen.

Shadowrun Dragonfall – Director’s Cut

In 2012 keerde magie terug naar onze wereld, waardoor krachtige wezens van mythen en legendes ontwaakten. Onder hen was de Grote Draak Feuerschwinge, die zonder waarschuwing uit de bergen van Duitsland tevoorschijn kwam en vuur, dood en onnoemelijke vernietiging ontketende over het platteland. Het kostte Duitse troepen bijna vier maanden om haar uiteindelijk neer te schieten – en toen ze dat deden, werd hun overwinning bekend als The Dragonfall.

Het is 42 jaar later – 2054 – en de wereld is veranderd. Ongecontroleerde technologische vooruitgang heeft de grens tussen mens en machine vervaagd. Elfen en trollen lopen onder ons, meedogenloze bedrijven bloeden de wereld leeg en het schrikbewind van Feuerschwinge is slechts een verre herinnering. Duitsland is versplinterd – een stabiele anarchie die bekend staat als de “Flux State” controleert de stad Berlijn. Het is een plek waar macht kortstondig is, bijna alles kan, en de juiste connecties kunnen het verschil zijn tussen succes en honger.

Voor jou en je team van gehavende schaduwlopers is er geen betere plek om een ​​snelle beloning te verdienen.

Nu doet zich een nieuwe dreiging voor, een die onnoemelijke chaos en verwoesting kan betekenen. Eentje die jou en je team al snel aan de verkeerde kant van een dodelijke samenzwering laat betrappen. De enige aanwijzing: gefluister van de Drakenval. Geruchten dat de Grote Draak Feuerschwinge misschien nog in leven is, wachtend op het juiste moment om terug te keren…

Shadowrun Hong Kong – Uitgebreide editie

HONGKONG. Een stabiele en welvarende aanloophaven in een zee van chaos, oorlog en politieke onrust. De Hong Kong Free Enterprise Zone is een land van tegenstellingen – het is een van de meest succesvolle zakencentra in de Zesde Wereld en de thuisbasis van een van ‘s werelds gevaarlijkste wildgroeilocaties. Een land van felle lichten, glanzende torens en rusteloze geesten waar het leven goedkoop is en alles te koop is.

Als ex-gevangene die in Seattle woont, probeer je eerlijk te leven, maar wanneer je pleeggezin je smeekt om hem in China te ontmoeten, wordt het grimmig en kom je erachter dat de politie je probeert te arresteren. En met arrestatie bedoelen ze je op het oog te doden! Stel je team van Shadowrunners samen, huurlingen met grote persoonlijkheden die kunnen vechten met mystieke of technische krachten, en draai de rollen om bij de elite en de politie. Door realtime verkenning en turn-based actie, krijg je te maken met dodelijke samenzwering, hebzucht van bedrijven, triaden, sociale segregatie en bendeoorlogen.

Ad

Release info - Shadowrun Trilogy


Release datum
2022-06-21 00:00:00

Uitgever
ParadoxInteractive

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
16

NS Online support

Game code
HACYA6M6A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english

Genres
adventure, rpg

Nintendo Switch eShop prijzen - Shadowrun Trilogy

EUR 39.99
EUR 39.99
EUR 39.99
EUR 39.99
GBP 35.99
EUR 39.99
AUD 60.0
EUR 39.99
EUR 39.99
EUR 39.99
EUR 39.99
CZK 999.0
DKK 300.0
EUR 39.99
EUR 39.99
EUR 39.99
EUR 39.99
EUR 39.99
EUR 39.99
EUR 39.99
EUR 39.99
EUR 39.99
N/A
NOK 400.0
PLN 160.0
EUR 39.99
PLN 160.0
RUB 3599.0
ZAR 720.0
EUR 39.99
SEK 416.0
CHF 56.0
Laat me alle prijzen zien!