Shadowrun Trilogy – Gameplay van alle titels

Shadowrun Trilogy – Gameplay van alle titels

Shadowrun Trilogy, die debuteerde op de Nintendo Switch, heeft een nieuwe ronde gameplay gekregen dankzij Nintendo Galaxy. Shadowrun Returns, Shadowrun Dragonfall – Director’s Cut en Shadowrun Hong Kong – Extended Edition zijn allemaal te zien in de beelden.

The Shadowrun Trilogy

De Shadowrun-trilogie is een verzameling van drie cult-tactische RPG-games die zich afspelen in een dystopische cyberpunk-toekomst waar magie opnieuw is ontwaakt en monsters uit hoge fantasie weer tot leven hebben gewekt. Dit unieke scenario dat meer dan 30 jaar geleden voor het eerst werd bedacht als een tabletop-RPG, heeft de afgelopen drie decennia een enorme cultstatus verworven.

Shadowrun Returns

Shadowruns kenmerkende cyberpunk-meets-fantasy-universum heeft een enorme cultstatus opgebouwd sinds de oprichting meer dan 30 jaar geleden. Jordan Weisman keerde meer dan tien jaar geleden terug naar de wereld van Shadowrun en vond deze legendarische spelomgeving opnieuw uit in een turn-based tactische RPG voor één speler. De zoektocht naar een mysterieuze moordenaar brengt je van de diepste sloppenwijken van de stad naar het machtigste megacorps van de stad in de uitgestrekte uitgestrektheid van de metroplex van Seattle.

Om ongedeerd uit de schaduwen van Seattle te ontsnappen, moet je voorzichtig lopen, de hulp inroepen van andere hardlopers en de enorme krachten van wetenschap en magie beheersen.

video
play-rounded-fill

Director’s Cut van Shadowrun Dragonfall

Magie keerde in 2012 terug naar onze planeet en wekte grote monsters uit mythen en legendes. Onder hen was de Grote Draak Feuerschwinge, die onverwachts uit de Duitse hooglanden sprong en vuur, dood en enorme schade door het landschap regende. Het duurde bijna vier maanden voordat Duitse soldaten haar uiteindelijk neerschoten, en hun triomf werd bekend als The Dragonfall.

Het jaar is 2054 en de wereld is in 42 jaar veranderd. Ongecontroleerde technologische vooruitgang heeft de grenzen tussen mens en machine doen vervagen. Elfen en trollen leven onder ons, gewetenloze bedrijven putten de hulpbronnen van de wereld uit en het schrikbewind van Feuerschwinge is een verre herinnering. De stad Berlijn wordt bestuurd door een stabiele anarchie die bekend staat als de ‘Flux State’. Het is een wereld waar macht vluchtig is, waar vrijwel alles kan en waar de juiste verbindingen het verschil kunnen zijn tussen succes en hongersnood.

Er is geen betere plek voor jou en je bemanning van met littekens bedekte schaduwlopers om snel geld te verdienen.

Nu duikt er een nieuw gevaar op, een gevaar dat onvoorstelbare ravage en tragedie kan veroorzaken. Eentje die jou en je bemanning snel aan de verkeerde kant van een dodelijk plan vindt. De enige hint: Dragonfall fluistert. Er gaan geruchten dat de Grote Draak Feuerschwinge nog leeft en wacht op de juiste gelegenheid om terug te keren…

video
play-rounded-fill

Uitgebreide editie van Shadowrun Hong Kong

HONG KONG – In een zee van chaos, geweld en politieke turbulentie, een stabiele en welvarende aanloophaven. De Hong Kong Free Enterprise Zone is een land van tegenstellingen: het is een van de meest succesvolle economische centra van de Zesde Wereld, evenals een van de gevaarlijkste wildgroeilocaties ter wereld. Een land van oogverblindende lichten, sprankelende wolkenkrabbers en rusteloze geesten, waar alles te koop is en het leven goedkoop is.

Als ex-gevangene die in Seattle woont, streef je ernaar een fatsoenlijk leven te verdienen, maar wanneer je pleegvader je aanspoort om hem in China te zien, nemen de zaken een wending en ontdek je dat de politie probeert arresteer je. En met arrestatie bedoelen ze moord op zicht! Creëer een team van Shadowrunners, huurlingen met sterke persoonlijkheden die kunnen vechten met magische of technologische vaardigheden, en neem het op tegen de elite bedrijven en politie. Je krijgt te maken met dodelijke samenzweringen, hebzucht van bedrijven, Triads, sociale verdeeldheid en bendegevechten via realtime verkenning en turn-based actie.

video
play-rounded-fill

p>Shadowrun Trilogy is beschikbaar als een bundel of als afzonderlijke releases voor de Nintendo Switch. De enige ondersteunde taal is Engels.