Strife: Veteran Edition


Strife: Veteran Edition

The Original Strife is terug!

Geprezen als de originele FPS-RPG-game die talloze navolgers voortbracht, is Strife: Veteran Edition een liefdesbrief aan de klassieker uit 1996.

Dompel jezelf onder in deze allesverslindende epische zoektocht – nu voor het eerst beschikbaar op de Nintendo Switch!

Een kwaadaardige aanwezigheid heeft zich in het weefsel van onze wereld geïmplanteerd. Speel de rol van spion, huurmoordenaar, krijger en dief terwijl je wordt gelokt in het donkerste en gevaarlijkste avontuur van je leven. Je hebt Blackbird aan je zijde – een verleidelijke ondergrondse agent die je aanwijzingen geeft naarmate je steeds meer sinistere vijanden tegenkomt. Wees sterk en vertrouw niemand.

VOLLEDIG INTERACTIEVE WERELD

De uitgebreide virtuele omgeving biedt 28 onderling verbonden niveaus die meer dan 200 vierkante mijl beslaan. Verken middeleeuwse steden en industriële complexen vol valkuilen en gevaren, eindigend in een laatste confrontatie die de donkerste geheimen van de planeet zal onthullen.

EEN GEWELDIG ARSENAAL

Van de stille maar dodelijke kruisboog tot de adembenemende vlammenwerper, je proost, hakt en verdampt je tegenstanders in je zoektocht naar het ultieme massavernietigingswapen: de Sigil.

NAGELBETEND VERHALEND

In je rol als verzetsstrijder werk je samen met bondgenoten om de fanatieke gelederen van de orde van binnenuit te vernietigen. Biedt een boeiende, complexe verhaallijn en een veelvoud aan dramatische voice-overs.

Release info - Strife: Veteran Edition


Release datum
2020-10-25 00:00:00

Uitgever
Nightdive Studios

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
16

NS Online support

Game code
HACPAY8LA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english

Genres
rpg, shooter

Nintendo Switch eShop prijzen - Strife: Veteran Edition

N/A
N/A
RUB 749.0
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.