Strife: Veteran Edition fysieke release onthuld, pre-orders starten 14 september

Strife: Veteran Edition fysieke release onthuld, pre-orders starten 14 september

Limited Run Games heeft onthuld dat het een fysieke Nintendo Switch-release van Strife: Veteran Edition zal distribueren namens Nightdive Studios.

Standaardeditie-exemplaren zijn hier beschikbaar voor $ 29,99 per stuk, wanneer de pre-orders beginnen op 14 september 2021 (12:00 uur ET). Net als andere gedistribueerde titels maakt deze release geen deel uit van de genummerde serie Limited Run Games – dus het missen van een complete Limited Run Games-collectie zal geen concessies doen aan een complete Limited Run Games-collectie.

video

Over Strife: Veteran Edition

The Original Strife is terug!

Geprezen als de originele FPS-RPG-game die talloze imitators voortbracht, is Strife: Veteran Edition een liefdesbrief aan de klassieker uit 1996.

Dompel jezelf onder in deze allesverslindende epische zoektocht – nu voor het eerst beschikbaar op de Nintendo Switch!

Een kwaadaardige aanwezigheid heeft zich in het weefsel van onze wereld geïmplanteerd. Speel de rol van spion, huurmoordenaar, krijger en dief terwijl je naar het donkerste en gevaarlijkste avontuur van je leven wordt gelokt. Je hebt Blackbird aan je zijde – een verleidelijke ondergrondse agent die je aanwijzingen zal geven terwijl je steeds meer sinistere vijanden tegenkomt. Wees sterk en vertrouw niemand.

VOLLEDIG INTERACTIEVE WERELD

De uitgebreide virtuele omgeving biedt 28 onderling verbonden niveaus van meer dan 200 vierkante mijl. Verken middeleeuwse steden en industriële complexen vol valkuilen en gevaren, eindigend in een laatste confrontatie die de duisterste geheimen van de planeet zal onthullen.

EEN GEWELDIG ARSENAAL

Van de stille maar dodelijke kruisboog tot de adembenemende vlammenwerper, je zult je tegenstanders roosteren, fijnhakken en verdampen in je zoektocht naar het ultieme massavernietigingswapen: de Sigil.

NAGELBIJTVERHAAL

In jouw rol als verzetsstrijder span je samen met bondgenoten om de fanatieke gelederen van de orde van binnenuit te vernietigen. Biedt een boeiende complexe verhaallijn en een veelvoud aan dramatische voice-overs.