Super Meat Boy Forever


Super Meat Boy Forever

Super Meat Boy Forever vindt een paar jaar na de gebeurtenissen van Super Meat Boy plaats. Meat Boy en Bandage Girl leiden al jaren een gelukkig leven zonder Dr. Fetus en ze hebben nu een prachtige kleine baby genaamd Nugget. Nugget is de personificatie van vreugde en ze is alles voor Meat Boy en Bandage Girl. Op een dag terwijl onze helden aan het picknicken waren, besloop Dr. Fetus hen, sloeg Meat Boy en Bandage Girl bewusteloos met een schop en ontvoerde Nugget! Toen onze helden kwamen en ontdekten dat Nugget vermist was, wisten ze wie ze achterna moesten gaan. Ze kraakten hun knokkels en besloten nooit te stoppen totdat ze Nugget terug hadden en dr. Fetus een heel belangrijke les hadden geleerd. Een les die alleen geleerd kan worden met stoten en trappen.

De uitdaging van Super Meat Boy keert terug in Super Meat Boy Forever. Niveaus zijn brutaal, de dood is onvermijdelijk en spelers zullen dat zoete gevoel van voldoening krijgen na het verslaan van een niveau. Spelers rennen, springen, slaan en trappen zich een weg door vertrouwde omgevingen en totaal nieuwe werelden.

Wat is er beter dan een keer Super Meat Boy Forever te spelen? Het antwoord is simpel: meerdere keren door Super Meat Boy Forever spelen en elke keer nieuwe niveaus hebben om te spelen. Niveaus worden willekeurig gegenereerd en elke keer dat het spel is voltooid, verschijnt de optie om het spel opnieuw af te spelen en wordt een geheel nieuwe ervaring gegenereerd door verschillende niveaus te presenteren met hun eigen unieke geheime locaties. We hebben letterlijk duizenden levels met de hand gemaakt waar spelers van kunnen genieten en ze kunnen overwinnen. Je kunt Super Meat Boy Forever meerdere keren van begin tot eind opnieuw spelen voordat je ooit een dubbel level ziet. Het is echt een opmerkelijk technisch staaltje en een monumentaal voorbeeld van het negeren van de grenzen van rationeel spelontwerp en -productie.

Release info - Super Meat Boy Forever


Release datum
2020-12-23 00:00:00

Uitgever
Team Meat

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, dutch, portuguese, russian, korean, chinese

Genres
action, platformer, puzzle, adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - Super Meat Boy Forever