Limited Run Games – Super Meat Boy Forever – Pre-orders voor fysieke edities gestart

Limited Run Games – Super Meat Boy Forever – Pre-orders voor fysieke edities gestart

Super Meat Boy Forever-fans krijgen de kans om het eindeloze platformavontuur fysiek te bezitten op de Nintendo Switch!

Limited Run Games heeft bevestigd dat de titel de volgende in de rij is om een ​​fysieke Switch-release te krijgen. Open pre-orders voor de titel beginnen op 30 juli 2021 (10 uur ET). Naast een standaardeditie voor $ 34,99 USD, onthulde de uitgever ook een Collector’s Edition-bundel van $ 99,99 voor de game – die extra’s zal bevatten zoals een schaduwdoos, 160 pagina’s hardcover artbook, squishy speelgoed en originele soundtrack!

Over Super Meat Boy Forever

Super Meat Boy is TERUG!
Speel letterlijk duizenden levels!
Vecht tegen bazen, vind geheimen, huil om een ​​geweldig verhaal!

Super Meat Boy Forever speelt zich een paar jaar na de gebeurtenissen van Super Meat Boy af. Meat Boy en Bandage Girl leiden al een aantal jaren een gelukkig leven zonder Dr. Fetus en ze hebben nu een prachtige kleine baby genaamd Nugget.

Nugget is de personificatie van vreugde en ze is alles voor Meat Boy en Bandage Girl. Op een dag, terwijl onze helden aan het picknicken waren, sloop Dr. Fetus naar hen toe, sloeg Meat Boy en Bandage Girl bewusteloos met een schop en ontvoerde Nugget! Toen onze helden bijkwamen en ontdekten dat Nugget vermist was, wisten ze wie ze moesten zoeken. Ze kraakten hun knokkels en besloten nooit te stoppen totdat ze Nugget terug hadden en Dr. Fetus een heel belangrijke les hadden geleerd. Een les die alleen kan worden gegeven met stoten en trappen.

De uitdaging van Super Meat Boy keert terug in Super Meat Boy Forever. Levels zijn brutaal, de dood is onvermijdelijk en spelers zullen dat zoete gevoel van voldoening krijgen na het verslaan van een level. Spelers rennen, springen, stompen en trappen door vertrouwde omgevingen en totaal nieuwe werelden.

Wat is er beter dan een keer Super Meat Boy Forever te spelen? Het antwoord is simpel: Super Meat Boy Forever meerdere keren spelen en elke keer nieuwe levels spelen. Niveaus worden willekeurig gegenereerd en elke keer dat het spel is voltooid, verschijnt de optie om het spel opnieuw te spelen en een geheel nieuwe ervaring te genereren door verschillende niveaus met hun eigen unieke geheime locaties te presenteren. We hebben letterlijk duizenden levels met de hand gemaakt waar spelers van kunnen genieten en overwinnen.

Je kunt Super Meat Boy Forever meerdere keren van begin tot eind opnieuw spelen voordat je ooit een dubbel niveau hebt gezien. Het is echt een opmerkelijk staaltje techniek en een monumentaal voorbeeld van het negeren van de grenzen van rationeel spelontwerp en -productie.

Ze geven geen Oscars aan games, maar waarschijnlijk wel nadat Super Meat Boy Forever de beste film van 2020 en 2021 wordt! Ons verhaal neemt Meat Boy en Bandage Girl mee door verschillende werelden op zoek naar hun lieve kleine Nugget met prachtig geanimeerde tussenfilmpjes en muzikale begeleiding waardoor Citizen Kane eruitziet als een reactievideo bij het uitpakken van een slee. Spelers zullen lachen, ze zullen huilen, en als alles is gezegd en gedaan, komen ze misschien een beetje beter uit de ervaring dan toen ze begonnen. Oké, dus dat laatste zal waarschijnlijk niet gebeuren, maar marketingtekst is moeilijk te schrijven.

Ad