Teslagrad


Teslagrad

Gebruik elektromagnetische krachten om een eeuwenoude samenzwering te ontrafelen in de steampunk-platformgame Teslagrad, vanaf nu verkrijgbaar in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.

De game bevat geen enkele tekst of dialoog, wat alleen maar bijdraagt aan de mysterieuze sfeer. In een regenachtige stad dool je rond als klein jongetje zonder naam. Je bent de laatst overgebleven Teslamancer, die zowel elektriciteit als magnetisme naar zijn hand kan zetten. Het is jouw taak om de geheimzinnige metropool te verkennen en de Tesla Tower te beklimmen, om zo de gruwelijke waarheid te achterhalen over een tirannieke koning die ooit de scepter zwaaide over het land.

NSwitchDS_Teslagrad_03.jpg

Terwijl je deze ouderwets aandoende wereld verkent en de gevaarlijke inwoners op je pad ontwijkt of aftuigt, moet je het nodige denkwerk verrichten. Los duivelse puzzels op door je krachten te gebruiken om de omgeving te beïnvloeden, door bijvoorbeeld de positieve of negatieve lading van blokken en platformen om te wisselen. Zo kun je nieuwe doorgangen vormen en onbekende gebieden ontdekken.

NSwitchDS_Teslagrad_06.jpg

Voorwerpen met een verschillende lading trekken elkaar aan, terwijl ze elkaar afstoten als ze dezelfde lading hebben. Geef jezelf een positieve of juist een negatieve lading om door elektromagnetische buizen te reizen of om elektrische barrières te omzeilen die bedoeld zijn om je een kopje kleiner te maken. Geef ongedierte een magnetische lading en gebruik de dieren om voorwerpen te magnetiseren waar je zelf niet bij kunt. Tegen de tijd dat je het opneemt tegen de eerste gigantische, mechanische eindbaas, voelen je elektromagnetische krachten aan alsof je ermee geboren bent!

Geef niet op en zoek nieuwe voorwerpen om extra krachten te verzamelen. Teleporteer jezelf over korte afstanden en zoek geheimzinnige boekrollen die mogelijk van vitaal belang zijn voor gebeurtenissen in de toekomst. De puzzels die je tegenkomt worden steeds moeilijker, dus je moet continu experimenteren om de toren verder te beklimmen. De valstrikken en wezens die je de weg versperren, kunnen je immers in een oogwenk van het leven beroven! Een vlijmscherpe geest en nuchtere logica zijn je beste wapens in deze raadselachtige omgeving.

In de meer dan honderd retrolevels die je in deze niet-lineaire 2D-platformgame tegenkomt, en de talrijke machiavellistische puzzels die je moet oplossen, worden je mentale en fysieke reflexen op de proef gesteld als nooit tevoren. Ga tot het uiterste in Teslagrad, vanaf nu verkrijgbaar in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch

  • Verken een vreemde, industriële toren in klassieke platformactie in 2D.
  • Gebruik elektromagnetische krachten om je te bewegen, te zweven en te teleporteren, en zo vijanden en hindernissen te omzeilen.
  • Test je verstand met puzzels die uiteindelijk een eeuwenoud geheim onthullen.
  • Adembenemende, met de hand getekende graphics brengen een doorregende, Europees aandoende fantasiestad tot leven.

Release info - Teslagrad


Release datum
2017-12-07 00:00:00

Uitgever
Rain

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPAHKRA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, dutch, portuguese, russian, chinese

Genres
platformer, puzzle

Nintendo Switch eShop prijzen - Teslagrad

¥8.00
RUB 1049.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.