Teslagrad 2 en Teslagrad Remastered Updates: Patch Notes en verbeteringen

Teslagrad 2 en Teslagrad Remastered Updates: Patch Notes en verbeteringen

Samenvatting:

We gaan dieper in op de recente updates voor Teslagrad 2 en Teslagrad Remastered op de Nintendo Switch. Beide games hebben aanzienlijke verbeteringen en oplossingen gekregen om de spelerservaring te verbeteren. We zullen de patch-opmerkingen in detail onderzoeken en de aangebrachte wijzigingen benadrukken om verschillende problemen aan te pakken en de gameplay te optimaliseren. Van de rebind-optie voor de rode mantel in Teslagrad 2 tot grafische glitch-fixes in Teslagrad Remastered, deze updates zijn bedoeld om een ​​soepelere en leukere game-ervaring te bieden. Blijf op de hoogte en ontdek wat er nieuw is in deze boeiende platformgames.


Teslagrad-updates en patchopmerkingen

De Nintendo Switch is de thuisbasis geworden van een breed scala aan spannende games, waaronder Teslagrad 2 en Teslagrad Remastered. Onlangs hebben beide titels updates ontvangen die tal van verbeteringen en fixes introduceren. Laten we in de patch-opmerkingen duiken om de specifieke wijzigingen te ontdekken die zijn aangebracht om deze games te verbeteren.

Teslagrad 2-updates

Teslagrad 2, het vervolg op de veelgeprezen puzzelplatformgame, heeft verschillende opmerkelijke updates gekregen. Laten we eens kijken naar de belangrijkste wijzigingen:

Verbroken of ontbrekende functionaliteitswijzigingen

– Vaste ontbrekende rebind-optie voor de rode mantel verholpen, waardoor spelers meer controle en aanpassingsmogelijkheden hebben.

– Een zeldzaam probleem in een hoek verholpen waarbij het personage Lumina teleporteerde naar een richel waar ze eerder naast was geweest toen ze dezelfde hoogte bereikte als de richel.

– Een bug opgelost waarbij Lumina permanent opgeladen zou blijven door voltlopers na respawnen bij overlijden.

– De Moose-baas heeft zijn pick-ups laten vallen buiten de arena van het baasgevecht als hij te dicht bij de randen van de arena stierf.

– Elimineerde dubbele instanties van Lumina als een speler tijdens een tijdrit naar het menu ging en vervolgens dezelfde game laadde.

– Ervoor gezorgd dat het pad terug naar het vikingplatform bestaat, zelfs als de speler terugkeert naar het hoofdspelgebied voordat het platform is voltooid.

Verbeteringen

– Verschillende gevallen verholpen waarbij geluiden de audio-instellingen negeerden, wat resulteerde in een meer meeslepende en consistente audio-ervaring.

– Onjuiste grenzen van audiozones in de onderwereld verholpen, waardoor spelers verzekerd zijn van nauwkeurige soundscapes.

– Gepatchte gaten in verschillende daken om onbedoelde toegang of visuele inconsistenties te voorkomen.

– Killfields in verschillende niveaus aangepakt waar spelers onderdoor konden gaan, waarbij het type schade werd aangepast en consistente uitdaging en ervaring werd gegarandeerd.

– Talrijke visuele oplossingen geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat objecten verschijnen waar ze zouden moeten verschijnen en om eventuele zichtbaarheidsproblemen te verwijderen.

– Geoptimaliseerde GPU-prestaties op veel niveaus, wat leidt tot vloeiendere gameplay en verbeterde framesnelheden.

– De positionering en spelling van sommige runen is gecorrigeerd voor een betere visuele consistentie en duidelijkheid.

Geremasterde updates van Testagrad

Teslagrad Remastered, een verbeterde versie van de originele Teslagrad, heeft ook belangrijke updates gekregen. Laten we de belangrijkste verbeteringen bekijken:

Verbeteringen

– De aftiteling is geüpdatet om het spel een meer gepolijste en bevredigende afsluiting te geven.

– Een grafische fout verholpen in het gedeelte ‘Geheimen’, waardoor spelers verzekerd zijn van een naadloze visuele ervaring.

– Maximale duur van 10 seconden toegevoegd voordat de hint van de kaartknop vervaagt, waardoor spelers ruimschoots de tijd hebben om de besturing onder de knie te krijgen.

– Verbeterde het gerommel van de controller bij gebruik van Dualshock 4, waardoor de voelbare feedback en onderdompeling tijdens het spelen is verbeterd.

– Geluidseffecten geïntroduceerd bij de teleporters die naar de uitdagingskamers leiden, waardoor hun functionaliteit duidelijker wordt.

– Verminderd geheugengebruik door ongebruikte texturen te elimineren, waardoor de prestaties van de game op de Nintendo Switch worden geoptimaliseerd.

– Een gat verwijderd waardoor spelers uit de gamewereld konden ontsnappen, waardoor een meer ingesloten en meeslepende ervaring werd gegarandeerd.

– Bepaalde randen in vloeren en muren gladgestreken waar spelers even vast konden komen te zitten, waardoor de algehele gameplay werd verbeterd.

– Verbeterd gedrag van vijanden, met name hun vermogen om richels te beklimmen wanneer de camera niet op hen scherpstelt, wat resulteert in meer dynamische ontmoetingen.

– Stroomlijnde de overgang tijdens teleportatie en zorgde voor een naadloze en vloeiende ervaring.

РIngeschakelde vakken in de Fernus Boss-strijd om naar andere sc̬nes te reizen, de interactieve mogelijkheden uit te breiden en diepte aan de gameplay toe te voegen.

– Laat de hint van de apparatuurknop verdwijnen bij het openen van het hoofdmenu, waardoor onnodige visuele rommel wordt geëlimineerd.

– Sommige winkelafbeeldingen bijgewerkt om de visuele consistentie en aantrekkingskracht te verbeteren.

– Een bug gerepareerd waarbij Oleg en enkele van zijn soldaten de speler uit het oog verloren tijdens het baasgevecht, waardoor een uitdagende en eerlijke gameplay-ervaring werd gegarandeerd.

Toegang tot de updates

Om toegang te krijgen tot de updates voor Teslagrad 2 en Teslagrad Remastered op de Nintendo Switch, moet je ervoor zorgen dat je console is verbonden met internet. Eenmaal verbonden, zouden de updates automatisch moeten worden gedownload en geïnstalleerd als u automatische updates hebt ingeschakeld. Je kunt de games ook handmatig bijwerken door naar de eShop op je Switch te gaan, te zoeken naar Teslagrad 2 en Teslagrad Remastered en de optie te selecteren om de software bij te werken. Zodra de updates zijn geïnstalleerd, kun je genieten van de verbeterde versies van deze boeiende platformgames.

Conclusie

Met de recente updates voor Teslagrad 2 en Teslagrad Remastered kunnen spelers een meer verfijnde en plezierige game-ervaring verwachten op de Nintendo Switch. De patch-opmerkingen benadrukken de toewijding van de ontwikkelaars om problemen aan te pakken, de functionaliteit te verbeteren en de prestaties te optimaliseren. Of het nu gaat om de rebind-optie voor de rode mantel in Teslagrad 2 of de grafische en audioverbeteringen in Teslagrad Remastered, deze updates brengen aanzienlijke verbeteringen aan de games. Blijf op de hoogte van de laatste updates en zorg ervoor dat je de opwindende veranderingen in Teslagrad 2 en Teslagrad Remastered ontdekt.

Veelgestelde vragen
  • V1: Heb ik toegang tot de updates voor Teslagrad 2 en Teslagrad Remastered op andere platforms dan de Nintendo Switch?
    • A1: De updates die in dit artikel worden genoemd, zijn specifiek voor de Nintendo Switch-versies van de games. Updates voor andere platforms kunnen variëren en het wordt aanbevolen om te controleren op updates via het updatesysteem van het betreffende platform.
  • V2: Hoe vaak ontvangen Teslagrad 2 en Teslagrad Remastered updates?
    • A2: De frequentie van updates hangt af van de ontwikkelaars en hun voortdurende inspanningen om de games te verbeteren. Het is altijd een goed idee om automatische updates in te schakelen of regelmatig te controleren op updates om er zeker van te zijn dat u profiteert van de nieuwste verbeteringen.
  • V3: Zijn deze updates gratis?
    • A3: Ja, updates voor Teslagrad 2 en Teslagrad Remastered op de Nintendo Switch worden meestal gratis geleverd. Ontwikkelaars brengen vaak updates uit om de spelerservaring te verbeteren en eventuele problemen op te lossen die mogelijk zijn vastgesteld na de eerste release van de game.
  • V4: Heb ik toegang tot de patchopmerkingen voor eerdere updates?
    • A4: hoewel dit artikel de meest recente updates behandelt, is het mogelijk patchopmerkingen voor eerdere updates te vinden op de officiële websites van de games of via communityforums. Ontwikkelaars geven vaak gedetailleerde informatie over elke update, waarin de aangebrachte wijzigingen en geïmplementeerde verbeteringen worden getoond.
  • V 5: Hebben deze updates invloed op mijn opgeslagen voortgang in de games?
    • A5: In de meeste gevallen hebben updates geen invloed op de opgeslagen voortgang. Het wordt echter altijd aanbevolen om een ​​back-up te maken van uw opgeslagen games of ervoor te zorgen dat automatische opslag in de cloud is ingeschakeld om mogelijk gegevensverlies tijdens het updateproces te voorkomen. Raadpleeg de specifieke instructies van de game-ontwikkelaars of de fabrikant van de console voor meer informatie.