Undead Darlings ~no cure for love~


Undead Darlings ~no cure for love~

Wat zijn ondode schatjes?

Reis met een team van halfzombiemeisjes terwijl je door kerkers kruipt en verwrongen wezens verslaat die zijn geboren uit de val van de samenleving in snelle turn-based RPG-gevechten, en uiteindelijk de enige bekende remedie biedt voor wat er mis is uw partijleden naar een plek waar het in massa geproduceerd kan worden!

Verhaalgestuurde delen van de game bevatten een veelvoud aan vertakkende dialoogpaden die, op basis van de keuzes die je maakt, dieper inzicht geven in de verschillende personages, terwijl het RPG-gedeelte van de game een bekend maar verfijnd turn-based vechtsysteem gebruikt met unieke wendingen. Beide gameplay-functies zijn vervat in een first-person-perspectief kerker-crawler met kerkers die zijn gebouwd als doolhoven en gevuld zijn met vallen en verborgen paden.

Verhaal

Reginald “Reggie” P. Happenstahnce wordt wakker uit een aan alcohol gerelateerde coma (met dank aan zijn eigen vader, niet minder) door zijn jeugdvriend, Pearl, en krijgt te horen dat de samenleving was ingestort als gevolg van een virusuitbraak die de meeste iedereen in zombies terwijl hij sliep. Dit geldt ook voor Pearl zelf. Pearl is er echter in geslaagd om vast te houden aan haar menselijke geweten, en ze vertelt dat ze niet de enige is in een vergelijkbare staat. Zoals met elke halfzombie die Reggie tegenkomt, is ze misschien ondood, maar haar hart is nog steeds een mens.

Jouw rol als Reggie is om de buit ezel van de meisjes te zijn en de dingen die ze in kerkers vinden te dragen. Aangezien Reggie een mens is, zullen de meisjes voorkomen dat hij besmet raakt door in de frontlinies te vechten! Ga ze!

Tijdens dit avontuur leer je meer over het leven van de ondode meisjes van vóór de uitbraak, maar wiens verhaal je hoort is gebaseerd op de keuzes die je maakt tijdens de visuele romanscènes. Misschien zal een van hen contact met je opnemen, zich openstellen over hun ontberingen en misschien zelfs romantische gevoelens ontwikkelen … Het uiteindelijke resultaat van deze interacties zal bepalen of een van deze meisjes je voldoende vertrouwt om het grootste risico van hun ondoden te nemen. levens – meld u aan als eerste proefpersoon voor de genezing van uw vader!

Belangrijkste kenmerken

Verken een groot aantal complexe post-apocalyptische kerkers – in totaal meer dan 20 enorme verdiepingen om te verkennen! Ontdek buit, geheime evenementenscènes op basis van je huidige gevechtsgroep en meer!

Word geïnvesteerd in een episch avontuur van nieuw formaat – een script van meer dan 300.000 woorden en meer vertakkende dialoogkeuzes dan je met je boomstick kunt afwachten! Het avontuur is gevuld met komedie, stukjes romantisch leven en de gruwelen die gepaard gaan met het overleven van de zombie-apocalyps vanuit het perspectief van een zombie!

Belangrijke evenementen geven je de kans om dichter bij de meisjes te komen, en door dat te doen krijg je toegang tot specifieke verhaallijnen van personages met prachtige HD-afbeeldingen van de personages die je kunt ontgrendelen! Meer dan 20 vrij te spelen afbeeldingen in totaal – je moet ze allemaal verzamelen!

Zes speelbare, geweldige halfzombiemeisjes leiden de aanval!

Negen eindes op basis van je keuzes en hoe nauw je groeit met de personages!

Er zijn geen valuta of winkels in de post-apocalyps, dus je zult je oorlogskas moeten vullen door buit in kerkers te vinden. Pas echter op: wapens zullen breken als ze te veel worden gebruikt!

Maak tegelijkertijd gebruik van meerdere zwakke punten van de vijand in het unieke Exponential Exploitation-gevechtsmechanisme! Verhoog uw schade vermenigvuldiger en gebruik deze voor een eenmalige aanval die enorme schade kan aanrichten! Stel aangepaste gevechtsstrategieën op met de macrofunctie! Gebruik dit verstandig in combinatie met het EE-systeem om efficiënte tactieken te bedenken tegen uw huidige selectie vijanden!

Ad

Release info - Undead Darlings ~no cure for love~


Release datum
2020-09-30 00:00:00

Uitgever
Sekai Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPAXW9A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english

Genres
adventure, other, rpg

Nintendo Switch eShop prijzen - Undead Darlings ~no cure for love~

EUR 29.99
EUR 29.99
EUR 29.99
EUR 29.99
GBP 26.99
EUR 29.99
USD 29.99
N/A
AUD 45.0
EUR 29.99
EUR 29.99
CAD 37.79
EUR 29.99
EUR 29.99
CZK 749.0
DKK 225.0
EUR 29.99
EUR 29.99
EUR 29.99
EUR 29.99
EUR 29.99
EUR 29.99
EUR 29.99
EUR 29.99
EUR 29.99
MXN 581.81
NZD 49.5
NOK 300.0
PLN 120.0
EUR 29.99
PLN 120.0
N/A
20,99 €
ZAR 540.0
EUR 29.99
SEK 312.0
CHF 42.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!