Limited Run Games – Undead Darlings ~No Cure For Love~ Fysieke edities

Limited Run Games – Undead Darlings ~No Cure For Love~ Fysieke edities

De kerker-kruipende RPG UNDEAD DARLINGS NO CURE FOR LOVE zal beschikbaar zijn op de Nintendo Switch in Noord-Amerika. Dit werd aangekondigd door Limited Run Games. Standard Edition-exemplaren kunnen worden gekocht via de website of Amazon-winkel van Limited Run Games.

De uitgever toonde ook een Deluxe Edition-bundel van $ 64,99 USD die alleen op zijn website zal worden verkocht. Deze Deluxe Edition bevat extra’s zoals personagekaarten, een cd-soundtrack en kaarten van de ontwikkeling van het spel.

Deze release maakt geen deel uit van de genummerde serie Limited Run Games, net als andere titels die zijn gedistribueerd. Als je het niet krijgt, heeft dit geen invloed op je vermogen om een ​​complete verzameling Limited Run Games-spellen te hebben.

Over UNDEAD DARLINGS ~NO CURE FOR LOVE~

In Undead Darlings reis je met een groep meisjes die half zombies zijn en proberen in leven te blijven in een wereld na het einde van de wereld.

Kruip door kerkers met een groep halfzombiemeisjes en vecht tegen vreemde wezens die zijn geboren uit de ineenstorting van de samenleving in snelle turn-based RPG-gevechten. Je doel is om de enige bekende remedie voor wat er mis is met je partijleden naar een plek te brengen waar het in massaproductie kan worden genomen.

De verhaalgestuurde delen van het spel hebben veel verschillende dialoogopties die je meer informatie geven over de personages op basis van je keuzes. De RPG-onderdelen van het spel gebruiken een vertrouwd maar verfijnd turn-based vechtsysteem met unieke wendingen. Beide manieren om te spelen komen samen in een first-person kerkercrawler met doolhofachtige kerkers vol vallen en geheime doorgangen.

Verhaal

Reginald “Reggie” P. Happens

tahnce wordt wakker uit een door alcohol veroorzaakte coma (veroorzaakt door zijn eigen vader) door zijn jeugdvriend Pearl. Ze vertelt hem dat de samenleving instortte terwijl hij sliep vanwege een virus dat de meeste mensen in zombies veranderde. Dit betekent ook Pearl. Pearl daarentegen heeft haar menselijke geweten weten te bewaren en ze zegt niet de enige te zijn in dezelfde situatie. Ze is misschien een zombie, maar haar hart is nog steeds een mens, net zoals elke andere halfzombie die Reggie zal ontmoeten.

Als Reggie is het jouw taak om de meisjes te helpen de dingen te dragen die ze in kerkers vinden. Aangezien Reggie een mens is, zullen de meisjes in de frontlinie vechten om te voorkomen dat hij ziek wordt. Ga ervoor!

Tijdens dit avontuur kom je meer te weten over het leven van de ondode meisjes vóór het virus. Welk verhaal je hoort, hangt af van de beslissingen die je neemt tijdens de visuele romanscènes. Een van hen kan contact met je opnemen, je over hun problemen vertellen en misschien zelfs verliefd op je worden… Het eindresultaat van deze interacties zal laten zien of een van deze meisjes je genoeg vertrouwt om het grootste risico van hun ondode leven te nemen : vrijwillig de eerste proefpersoon zijn voor de genezing van je vader.

Kenmerken

Verken verschillende gecompliceerde kerkers in een post-apocalyptische wereld. Er zijn meer dan 20 enorme verdiepingen om te verkennen! Vind buit, geheime scènes van gebeurtenissen die afhankelijk zijn van je huidige strijdpartij en meer.

Word geïnvesteerd in een episch avontuur ter grootte van een roman: een script van meer dan 300.000 woorden en meer vertakkende dialoogkeuzes dan waar je je boomstick op kunt schudden! Het verhaal is zowel grappig als eng en laat zien hoe het is om de zombie-apocalyps te beleven vanuit het oogpunt van een zombie.

Je kunt dichter bij de meisjes komen via belangrijke gebeurtenissen, en als je dat doet, krijg je toegang tot specifieke verhaallijnen van personages die worden geleverd met prachtige HD-afbeeldingen van de personages om te ontgrendelen. Er zijn meer dan 20 afbeeldingen die kunnen worden ontgrendeld, en je moet ze allemaal hebben.

Zes coole halfzombiemeisjes die je als voorloper kunt spelen.

Er zijn negen eindes, afhankelijk van de beslissingen die je neemt en hoe dicht je bij de personages komt.

Omdat er geen geld of winkels zijn in de post-apocalyptische wereld, zul je buit moeten vinden in kerkers om je oorlogskist te vullen. Wees echter voorzichtig, want wapens kunnen breken als ze te vaak worden gebruikt.

Buiten meerdere zwakke punten van de vijand tegelijk uit in het unieke gevechtsmechanisme Exponential Exploitation! Verhoog je schadevermenigvuldiger en gebruik deze voor een eenmalige aanval die veel schade kan aanrichten! Met de Macro-functie kun je je eigen strijdplannen maken! Gebruik dit verstandig met het EE-systeem om goede strategieën te bedenken voor je huidige groep vijanden.

Ad