Weaving Tides


Weaving Tides

Roep je Weaver en ga op reis om oude kerkers te verkennen, puzzels op te lossen, eigenzinnige wezens uit te dagen en de grote mysteries van een lang vergeten verleden te ontrafelen! Weaving Tides is een charmant avontuur voor één speler dat zich afspeelt in een wereld van magie en textiel. Rijd op de rug van tapijtdraken en verken een prachtig landschap terwijl je boven en onder het weefsel zweeft.

Fantasierijke gameplay

Naai en knip je een weg door het textiellandschap. Gebruik de vaardigheden van de Weaver om je vijanden in te pakken en lastige kerkers en puzzels te overwinnen. Kies de Weaver die bij uw speelstijl past en voorzie ze van mystieke borduurmotieven om hun vaardigheden verder te verbeteren.

Verken een levendige geweven wereld

Duik in een betoverend textiellandschap en laat je meeslepen door de kleurrijke cast van personages met volledig met de hand geschilderde portretten en de boeiende muzikale score.

Ontdek verborgen mysteries verpakt in een charmant verhaal

Verzamel excentrieke bondgenoten tijdens de zoektocht van Tass om zijn ouders te vinden, fragmenten uit het verleden te verzamelen en uiteindelijk de lang vergeten geheimen van de geweven wereld te onthullen.

Word vrienden met drie verschillende berijdbare wevers

Je eigenzinnige drakenvrienden helpen je door de wereld te navigeren en je een weg te banen door eigenaardige puzzels. Kies je favoriete persoonlijkheid om je avonturen mee te delen.

Creatieve speelplaatsmodus

Ontgrendel nieuwe, kleurrijke linten voor je weavers tijdens de campagne en gebruik ze in de speeltuinfunctie om vrijuit te naaien en je eigen digitale borduurwerk te maken.

Release info - Weaving Tides


Release datum
2021-05-27 00:00:00

Uitgever
Crytivo

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPAZJTA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, russian, chinese

Genres
action, platformer, puzzle, adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - Weaving Tides

¥19.04
RUB 1875.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.