Weaving Tides – Eerste 25 minuten

Weaving Tides – Eerste 25 minuten

Klaar om te duiken in de prachtige landschappen van Weaving Tides op Nintendo Switch? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 25 minuten bekijken.

Weaving Tides laat spelers unieke naaipuzzels oplossen met behulp van vliegende drakenwezens!

video

Over Weaving Tides

Bel je Weaver en ga op reis om oude kerkers te verkennen, puzzels op te lossen, eigenzinnige wezens uit te dagen en de grote mysteries van een lang vergeten verleden te ontrafelen! Weaving Tides is een charmant avontuur voor één speler dat zich afspeelt in een wereld van magie en textiel. Rijd op de rug van tapijtdraken en verken een adembenemend landschap, terwijl je boven en onder het weefsel duikt.

Fantasierijke weefgameplay

Naai en knip je een weg door het textiellandschap. Gebruik de vaardigheden van de Wever om je vijanden te verslaan en lastige kerkers en puzzels te overwinnen. Kies de Weaver die bij je speelstijl past en rust ze uit met mystieke borduurmotieven om hun vaardigheden verder te verbeteren.

Ontdek een levendige geweven wereld

Duik in een betoverend, textiellandschap en laat je meeslepen door de kleurrijke cast van personages met volledig handgeschilderde portretten en de meeslepende muziekscore.

Ontdek verborgen mysteries verpakt in een charmant verhaal

Verzamel excentrieke bondgenoten op Tass’ zoektocht om zijn ouders te vinden, fragmenten uit het verleden te verzamelen en uiteindelijk de lang vergeten geheimen van de geweven wereld te onthullen.

Bevriend met drie verschillende berijdbare wevers

Je eigenzinnige drakenvrienden helpen je door de wereld te navigeren en je een weg te banen door eigenaardige puzzels. Kies je favoriete persoonlijkheid om je avonturen mee te delen.

Creatieve speelplaatsmodus

Ontgrendel nieuwe, kleurrijke linten voor je wevers tijdens de campagne en gebruik ze in de speeltuinfunctie om vrij te naaien en je eigen digitale borduurmotief te maken.

Weaving Tides is nu verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop voor een beperkte lanceringsprijs van $ 21,24 USD (meestal $ 24,99 USD).