Wreckfest


Wreckfest

Wreckfest zit boordevol upgrade- en aanpassingsopties. Of je je nu voorbereidt op je volgende sloopderby met versterkte bumpers, rolkooien, zijbeschermers en nog veel meer, of je auto klaarmaakt voor een knallende race met prestatiegerichte motoronderdelen zoals luchtfilters, nokkenassen, brandstofsystemen, enz., Wreckfest vormt tot de beste strijdlustige motorsportgame die er is.

Kenmerken

  • Unieke race-ervaring – Opwindende race-actie zonder regels met bepalende, once-in-a-lifetime momenten die alleen kunnen worden bereikt met een levensechte physics-simulatie. Wees getuige van waanzinnige nek-aan-nek gevechten op hogesnelheidscircuits, ga de strijd aan met totale vernietigingswaanzin op gekke parcoursen met kruispunten en tegemoetkomend verkeer, of ga voor sloopdominantie in derby-arena’s.
  • Geweldige auto’s – Onze auto’s zijn oud, versleten, aan elkaar genaaid… Ze ademen stijl en karakter! Van oude Amerikaanse heavy-hitters tot behendige Europeanen en leuke Aziaten, je zult zoiets in andere games niet vinden.
  • Betekenisvolle aanpassingen – Verander niet alleen het uiterlijk van je auto’s, maar upgrade ook hun kogelvrije vesten – Versterk ze met zwaar ijzer dat je beschermt tegen schade, maar ook gewicht toevoegt, wat van invloed is op het rijgedrag van de auto. Pas je auto aan om een ​​robuuste tank of een fragiele maar bliksemsnelle raket te maken, of iets daartussenin!
  • Multiplayer – Vernietig je vrienden online en race tot het uiterste terwijl je streeft naar dominantie van de sloop!
  • Uitdagingsmodi – Beleef hilarisch plezier met oogstmachines, grasmaaiers, schoolbussen, driewielers en nog veel meer!
  • Carrière-modus – Vecht om kampioenschappen, verdien ervaring, ontgrendel nieuwe upgrades en auto’s en word de all-time Wreckfest-kampioen!

Release info - Wreckfest


Release datum
Autumn 2021

Uitgever
THQ Nordic

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
16

Advies leeftijd
12

NS Online support

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
chinese, english, french, german, italian, japanese, korean, portuguese, russian, spanish

Genres
racing, sports, action
Ad