Wreckfest lanceert juni, nieuwe trailer

Wreckfest lanceert juni, nieuwe trailer

Wreckfest voor Nintendo Switch heeft een releasedatum gekregen. Uitgever THQ Nordic en ontwikkelaar Bugbear hebben verklaard dat de game op 21 juni 2022 op Nintendo’s platform zal verschijnen.

Afgelopen september werd Wreckfest onthuld voor Switch. Oorspronkelijk stond de release gepland voor de herfst van 2022.

video
play-rounded-fill

Over Wreckfest

Wreckfest bevat een online multiplayer-optie voor maximaal 16 spelers op Switch, evenals offline toernooien met een “stabiele” 30 frames per seconde. Er zijn twee seizoensbundels beschikbaar: seizoen 1 bevat 20 wilde en iconische auto’s, 20 belachelijke dakdecoraties en een automodificatiepakket met nieuwe bepantsering, velgen en andere goodies, terwijl seizoen 2 12 extra voertuigen bevat.

Verwacht dramatische wrakken, onderlinge gevechten om de overwinning en gloednieuwe manieren om metaal te buigen – dit zijn de once-in-a-lifetime ervaringen die alleen kunnen worden beleefd in Wreckfest, dat een waar- to-life physics-simulatie gemaakt door de beroemde ontwikkelaar Bugbear, die eerder FlatOut 1, 2 en Ultimate Carnage heeft gemaakt. In de ultieme rij-speeltuin kun je rubber verbranden en metaal vernietigen!

Prachtige auto’s – Oude, in elkaar geslagen, opgelapte auto’s die flair uitstralen! Je zult zoiets niet vinden in andere games, van oudere Amerikaanse heavy-hitters tot behendige Europeanen en grappige Aziaten.

Aanpassing die ertoe doet: u kunt niet alleen het uiterlijk van uw auto’s veranderen, maar u kunt ook hun kogelvrije kleding verbeteren.

Ontvang gratis updates met nieuwe nummers en toernooi-uitdagingen, elk met zijn eigen prijzen (let op: toernooien zijn een gratis upgrade, beschikbaar na de lancering)

Multiplayer – Vernietig je vrienden online en verleg de grenzen van het racen terwijl je strijdt om de suprematie van de sloop!

Wreckfest zal beschikbaar zijn voor $ 39,99 / € 39,99 / £ 34,99 op Nintendo Switch, zowel fysiek als digitaal.

Ad