Call of Duty: Ghosts


Call of Duty: Ghosts

De wereld is voorgoed veranderd na een ramp op grote schaal. De Verenigde Staten is niet langer de supermacht die het ooit was, met zijn industrieën in puin en zijn inwoners wanhopig vechtend om te overleven. Als de verzwakte natie bovendien wordt binnengevallen door een nieuwe supermacht – de Federation – en verschillende staten onder vijandelijke controle vallen, verzamelen de overblijfselen van de Amerikaanse special forces zich en vormen ze een elite paramilitaire groep: de “Ghosts”. Samen binden ze de strijd aan met de Federation en beschermen ze wat er is overgebleven van hun thuisland.

Naast een filmachtige verhaalstand voor een enkele speler brengt Call of Duty: Ghosts nieuwe spevarianten en een groter niveau van aanpassingsmogelijkheid naar de online meerspelerstand. Favorieten als Team Deathmatch, Domination en Free-For-All krijgen versterking in de vorm van verschillende nieuwe wedstrijdtypen die de kadetten van de korporaals onderscheiden. In Search and Rescue moet je de penningen van gevallen bondgenoten vinden om ze weer terug in het spel te brengen of penningen van je vijanden grijpen om ze uit het spel te houden. In Cranked moet je schieten op schema: schakel een vijand uit voordat de timer op nul staat of het is met je gedaan!

Het verbeterde Create-A-Soldier-systeem breidt het aanpassen van personages voor de meerspelerstand verder uit en geeft je duizenden mogelijkheden om je loadout van wapens en het uiterlijk van je soldaat haarfijn te bepalen. Door een budget te balanceren kun je met meer flexibiliteit dan ooit personages maken. Kies voor een paar krachtige Perks, een breder aanbod van zwakkere varianten of ruil je secindaire wapen in voor nog meer vaardigheden!

Stel een eliteteam samen in Squads, een gloednieuwe stand waarin de nadruk op teamwork ligt. Zet jouw peloton on tegen dat van een rivaal in realtime, daag de soldaten van spelers die niet online zijn uit voor AI-gevechten of bundel je krachten met doe van vrienden om je gezamenlijk staande te houden tegen golven van vijanden. Voortgang die je maakt in Squads wordt overgedragen naar je XP in de meerspelerstand, waardoor je nog sneller nieuwe uitrusting vrijspeelt en in rang stijgt.

  • Voer schijnbaar onmogelijke taken uit in een verhaal dat mede geschreven is door Academy Award-winnaar Stephen Gaghan
  • Stel je ideale soldaat samen met het verbeterde Create-A-Soldier-systeem
  • Dynamische, levelspecifieke evenementen veranderen de omgeving midden in wedstrijden in de meerspelerstand
  • Rekruteer een team en speel alleen, competitief of coöperatief in de nieuwe Squads-stand
Ad