Nano Assault Neo


Nano Assault Neo

De gehele nanokosmos wordt bedreigd door het dodelijke Nanostray-virus. Slechts één persoon kan dit gevaar stoppen – jij! Laat je krimpen tot microscopische proporties en ga de strijd aan met miljoenen dodelijke vijanden in Nano Assault Neo, beschikbaar als download in Nintendo eShop voor Wii U.

Stap in het minuscule schip met zware, geavanceerde wapens en ga op reis door afzonderlijke cellen om elk spoor van het virus te vernietigen. Gebruik de linker- en rechterstick van de Wii U GamePad om tegelijkertijd te bewegen en te schieten. Met de linkerstick verplaats je het schip, met de rechterstick richt en schiet je. Je kunt ook het touchscreen van de Wii U GamePad gebruiken om de positie van de satellieten van je schip te regelen, waarmee je de vuurkracht onmiddellijk aanpast.

Hoe sneller je vijandige cellen vernietigt, hoe meer punten je scoort en hoe sneller je naar het volgende level kunt gaan. Maak je klaar voor enerverende races door tunnels vol bonussen en gigantische gevechten met bazen die je drang om te overleven op de proef stellen.

Speel in verschillende spelstanden en vergelijk je scores met spelers uit de hele wereld in de online ranglijsten. Je kunt alleen spelen of samenwerken met een vriend. Elke speler heeft zijn eigen scherm. De ene speler kan het scherm van de GamePad gebruiken terwijl de andere speler het spel op de televisie bekijkt en zijn acties met een Wii-afstandsbediening en Nunchuk of Traditionele Controller uitvoert. Als de televisie bezet is, kun je de actie uit het spel voor één speler overzetten naar het scherm van de GamePad en het gevecht voor de mensheid daar voortzetten!

  • Klassieke schietspelactie met een hogeresolutiesausje, spectaculaire neonbeelden en een pompende technosoundtrack
  • Baan je een weg door miljoenen vijanden en versla gigantische bazen terwijl je de vernietiging van het Nanostray-virus in het vizier hebt
  • Speel alleen of samen met een vriend door zowel de televisie als het scherm van de Wii U GamePad te gebruiken 
  • Schakel over naar het scherm van de Wii U GamePad en vervolg het gevecht, zelfs als de televisie ergens anders voor wordt gebruikt
Ad