Paper Mario: Color Splash


Paper Mario: Color Splash

Probeer te achterhalen waarom de Toads hun kleur verliezen en red Kleureneiland in Paper Mario: Color Splash, een hilarisch avontuur boordevol actie, exclusief voor de Wii U!

video

Het meest kleurrijke avontuur ooit!

Nadat er bij prinses Peach een kleurloze Toad met de post is bezorgd, vertrekt Mario naar Kleureneiland: een papieren paradijs dat snel zijn kleur verliest en voor de ondergang moet worden behoed. Met je nieuwe metgezel Toon en een handige verfhamer kun je wereld opnieuw kleur geven en de geheimzinnige dader bij zijn lurven pakken.

WiiU_PMCS_S_environment_MarmaladeValley_02.bmp

Knippen en plakken

Overal – van zonovergoten stranden tot gloeiend hete vulkanen – moet je op zoek gaan naar verfsterren om nieuwe routes en gebieden op Kleureneiland te ontdekken. Alles in deze wereld bestaat uit papier, dus de mogelijkheden zijn eindeloos! Als een hindernis je de weg verspert, kun je hem uitknippen. Dat is slechts een van de vele trucjes waarmee je papieren puzzels kunt oplossen.

WiiU_PMCS_S_Battle_Koopa-cheepcheep_fireflower.bmp

Knokken met kaarten

Als er slechteriken in de buurt zijn, kun je korte metten met ze maken in turn-based gevechten waarin een goede timing net zo belangrijk is als strategisch inzicht. Kies gevechtskaarten en maak ze sterker met verf op het touchscreen van de Wii U GamePad. Zodra je kaart klaar is, kun je hem op de tv gebruiken om je tegenstanders een veeg uit de pan te geven! Er zijn allerlei gevechtskaarten. Met sommige kaarten kun je vijanden aan jouw kant laten meevechten, met andere kun je onder meer brandblussers en föhns met buitengewone krachten tevoorschijn toveren.

Zet Kleureneiland in de verf en los het raadsel van de kleurloze Toads op in Paper Mario: Color Splash, exclusief voor de Wii U.

CI_WiiU_PaperMarioColorSplash_Toad.jpg

Hé!!! Waarom strijkt Mario met de eer? Als je het mij vraagt, zijn de Rescue V de echte helden van dit avontuur…

Ad