Skylanders Giants


Skylanders Giants

Ooit waren de Giants verbannen naar aarde, maar nu zijn deze reusachtige helden teruggekeerd naar de Skylands voor een avontuur van formaat! Zie hoe echte action figures voor je ogen tot leven komen in Skylanders Giants voor Wii U.

Sluit het Portal of Power aan op je Wii U-systeem, start het spel en plaats een van de Skylanders-figuren op het portaal. Het geplaatste figuur verschijnt nu als bestuurbaar personage in je spel!

Als heldhaftige Portal Master is het jouw taak om je Skylanders door de Skylands te leiden en de plannen van de kwaadaardige KAOS te dwarsbomen. Daarbij is het de kunst om voor elke situatie de beste Skylander te kiezen, wat je heel gemakkelijk kunt doen door steeds een ander figuur op het portal te zetten.

Elke Skylander heeft unieke eigenschappen en behoort tot één van de acht elementaire groepen – Magie, Vuur, Water, Aarde, Lucht, Leven, Ondood en Tech. Tijdens je avonturen wordt soms aangegeven welk element je het best kunt gebruiken, bijvoorbeeld om een blokkade te passeren of een gevecht te winnen. Plaats simpelweg een Skylander van het aangegeven element op het portal om zijn krachten te benutten!

Bij Skylanders Giants wordt een nieuwe reeks verzamelbare Skylander-figuren geïntroduceerd (deze worden apart verkocht), waaronder 16 compleet nieuwe personages. Er zijn ook 8 speciale Lightcore-figuren die niet alleen handige eigenschappen hebben in het spel, maar ook werkelijk licht geven als ze op het portaal worden geplaatst – zonder dat er batterijen in zitten!

Elke Skylander onthoud de dingen die hij heeft beleefd, van de speciale acties die je hem leerde tot de ervaringspunten die hij verzamelde, alles wordt in het figuur zelf opgeslagen. Als je je figuren meeneemt naar het huis van een vriend en in zijn spel gebruikt, hebben ze dezelfde vermogens als in je eigen spel, en weten ze precies van wie ze zijn! Nodig dus gerust je vrienden uit om in het plezier te delen, want Skylanders Giants is heel geschikt om samen met anderen te spelen.

Skylanders Giants biedt een heel nieuwe ervaring op de Wii U. Er zijn nieuwe Hero Challenges die het zelfs de fanatiekste Skylanders-spelers moeilijk maken, nieuwe arena’s en competitieve mogelijkheden in de Battle-stand, en een gloednieuw avontuur om in je eentje of met een vriend te doorlopen. Alles is groter en beter in Skylanders Giants!

Het Skylanders Giants Starter Pack bevat een exemplaar van het spel, de Portal of Power, drie Skylanders-figuren en veel meer! Spelers die het vorige Skylanders-spel al bezitten zullen blij zijn dat ze hun originele Portal of Power en alle figuren van Skylanders Spyro’s Adventure ook in Skylanders Giants kunnen gebruiken. Deze spelers kunnen kiezen voor het Skylanders Giants Owner’s Pack om meteen met dit reusachtige avontuur te beginnen!

  • Plaats een Skylanders Giants-figuur op het Portal of Power en kijk hoe hij tot leven komt als bestuurbaar spelpersonage!
  • Verzamel allerlei gloednieuwe personages en gebruik hun unieke krachten om hindernissen en uitdagingen te overwinnen, zowel in je eentje als met vrienden.
  • De Skylanders Giants-figuren onthouden hun ervaringspunten, speciale acties en vorderingen in het spel. Dit werkt ook als je je figuren via een ander Portal of Power in het spel van een andere speler gebruikt!
  • Dit spel ondersteunt alle figuren uit Skylanders Spyro’s Adventures – laat je originele helden naar level 15 stijgen door ze in Skylanders Giants te gebruiken!
Ad