Sonic Lost World


Sonic Lost World

Preview Image

Dr. Eggman heeft weer een frats uitgehaald! De geniepige dokter maakt het dit keer wel erg bont door de krachten van gevaarlijke beesten, die bekend staan als de Deadly Six, te gebruiken. Wanneer de Deadly Six zich verzetten tegen hun meester moeten Sonic en Dr. Eggman hun onenigheid opzij schuiven en samenwerken in Sonic Lost World op de Wii U.

Gewapend met een breed scala aan bewegingen en vaardigheden sprint Sonic naar de Wii U in dit actievolle avonturenspel. Ren, spring en race door continue veranderende, spectaculaire gebieden, terwijl Sonic zijn dynamische bewegingen en verbeterde Colour Powers, die je kent uit Sonic Colours, inzet.

Bestuur exclusieve Wii U Colour Powers met de Wii U GamePad door deze te draaien, te richten, aan te raken en nog veel meer. Speel het spel volledig los van de tv op de GamePad of krijg hulp van een vriend in de hulpstand voor een tweede speler. Stuur voorwerpen naar Miiverse om hun krachten te versterken en deel ze vervolgens met spelers van over de gehele wereld.

Je kunt het ook opnemen tegen je vrienden in verschillende competitieve meerspelerspelstanden en speelvelden in ultieme, supersonische snelheidswedstrijden. Met de Wii U GamePad is een gedeeld scherm overbodig geworden; één speler racet op het scherm van de GamePad en de ander op de TV. Je kunt ook samenwerken in de coöperatieve spelstand. De tweede speler kan met op afstand bestuurbare snufjes vijanden en obstakels wegwerken waardoor Sonic geen snelheid hoeft te verliezen!

Nu vooruit te bestellen en zolang de voorraad strekt, zal de Deadly Six Edition een exclusief veld bevatten waarin Sonic in een wereld vol nachtmerries gezogen wordt! Neem het op tegen de Deadly Six terwijl zij rijden op gigantische nachtmerrie-monsters en versla ze allemaal om een speciale Colour Power vrij te spelen die normaal alleen verkrijgbaar is via Miiverse. 

  • Sonic en Dr. Eggman moeten samenwerken om de Deadly Six te verslaan!
  • Gebruik de nieuwe Colour Powers en ren- en springbewegingen door continue veranderende velden
  • Speel het spel los van de tv op de GamePad en gebruik exclusieve Wii U Colour Powers
  • Neem het op tegen je vrienden in competitieve meerspelerspelstanden
  • Ontvang extra content bij de Deadly Six Edition, nu vooruit te bestellen en zolang de voorraad strekt!
Ad