Twisted Fusion


Twisted Fusion

Drie vrienden belanden in een vreemde wereld die in niets op de onze lijkt. Ze worden omringd door bizarre wezens en inboorlingen. Cora en haar vrienden moeten hun instinct en verschillende waterpistolen gebruiken om de weg naar huis te vinden.

Gelukkig beschikt het water in deze wereld over geheimzinnige eigenschappen, waardoor hun gewone waterpistolen in krachtige wapens veranderen.

Beleef een episch avontuur met maximaal vier vrienden*. Verken adembenemende luchteilanden en help de inwoners door missies uit voeren en de monsters die het land teisteren, te verdrijven. Ontdek de geheimen van de torens in Evan en versla de gedrochten die deze bouwwerken bewaken. Twisted Fusion biedt een grote, open wereld waarin spelers hun eigen weg kunnen uitstippelen.

Gebruik de Wii U GamePad om allerlei apps op Cora’s smartphone te gebruiken. Houd de tijd en het weer in de gaten, bekijk je voortgang en speel nieuwe personages, outfits, vaardigheden en gadgets vrij. Spelers kunnen zelfs hun eigen team monsters samenstellen.

Kunnen onze helden de duistere machten verslaan en de weg naar huis vinden?

Ad