Red Steel


Red Steel

Gebruik je Wii-afstandsbediening als wapen in deze spannende first-person shooter/sword slasher van Ubisoft – die exclusief is gemaakt voor de Wii.

Nadat je verloofde is ontvoerd en haar vader is vermoord door de Japanse Yakuza, moet je vanuit Los Angeles naar het Verre Oosten reizen om het op te nemen tegen de onderwereld in Tokio. Daarbij gebruik je de Wii-afstandsbediening om wapens te hanteren, zoals pistolen, jachtgeweren en zwaarden.

Wijs met de Wii-afstandsbediening naar het scherm om met een arsenaal aan vuurwapens te richten en te schieten, of zwaai de Wii-afstandsbediening heen en weer om je zwaard te hanteren en intense katana-gevechten aan te gaan. Je kunt de Wii-afstandsbediening zelfs draaien en het wapen in gangsterstijl op zijn kant houden, of de controller bewegen om langs hoeken van deurposten te kijken en dekking te zoeken.

Door de mentale krachten van je personage te bundelen, kun je tevens krachtige aanvallen uitvoeren als dat nodig is. Via een ‘concentratiesysteem’ kun je de tijd stilzetten en op verscheidene tegenstanders tegelijk richten.

Tijdens de reis leer je hoe je de Japanse zwaardvechtkunst tegen je tegenstanders kunt inzetten. Je kunt het leven van je tegenstanders echter ook sparen om respect en loyaliteit af te dwingen.

Daarnaast kun je je vrienden in diverse spelstanden voor meerdere spelers in opgedeeld scherm uitdagen om erachter te komen wie de echte meester van Red Steel is.

  • Een origineel first-person actiespel dat volledig voor de Wii is gemaakt
  • Keuze uit meerdere zwaarden en talloze wapens
  • Bestuur je vuurwapen en de bewegingen van je zwaard met de Wii-afstandsbediening
  • Draai aan hendels of beuk tegen deuren met de Nunchuk
  • Vertraag de tijd en richt op meerdere tegenstanders tegelijkertijd
  • Realistische 3d-graphics met omgevingen die je volledig kapot kunt maken