Wat te verwachten van NintendoReporters in 2018

Wat te verwachten van NintendoReporters in 2018

Vandaag is een dag waarop we besloten hebben wat minder nieuws dan jullie gewend zijn van NintendoReporters te plaatsen. Dat heeft een reden; We zijn aan de hand van feedback die we uit diverse hoeken ontvangen hebben bezig geweest met het treffen van voorbereidingen op nieuwe onderdelen die van NintendoReporters een nog beter geheel mogen gaan maken in 2018.

Om vast een aantal uit zaken de doeken te doen;

Retro items

Het is natuurlijk mooi om over alles van Nintendo te schrijven op het gebied van nieuwe software en hardware. Maar Nintendo kent zo een enorme gaming geschiedenis dat het uiterst zonde zou zijn als we aan zaken uit het verleden geen tijd gaan besteden. Derhalve hebben we besloten om ook retro items te gaan maken omtrent de juwelen uit het verleden. Wat kan betekenen onze ervaringen met main titels die ons van Nintendo hebben laten houden. Maar ook titels die wellicht niet iedereen kent. 

Wat verstaan wij onder retro eigenlijk alles voor de Nintendo Wii; dus de NES, SNES, GB, GBC, GBA, VB, N64, GCN, NDS om even kort de systemen op te noemen. Verwacht dus in 2018 ook op dat front items vanuit ons.

Vacatures

Heel simpel, we willen groeien met NintendoReporters want ondanks dat we met de totale bezetting van 1 persoon nu al leuke dingen kunnen neerzetten is het gewoon zo dat we met een team veel meer kunnen. We gaan dus actief vacatures uitschrijven voor mensen die net zoals ons Nintendo-gestemd zijn en samen met ons NintendoReporters naar een hoger vlak willen gaan tillen.

Belangrijke kanttekening is daarbij; we moeten groeien om hier wellicht later betaalde functies van te kunnen maken. Nu is het simpelweg niet mogelijk voor ons om er concreet financieel iets tegen over te stellen. Het werk is daarom op vrijwillige basis maar we hopen daarbij toch de nodige mensen te treffen die juist de passie hebben voor Nintendo om dit in ieder geval ook voor nu zonder dergelijke financiële baten te willen doen.

Om je alvast een beeld te geven; https://www.nintendoreporters.com/informatie/vacatures/ (de pagina is nog niet volledig zoals we hem willen en hij moet er nog in het Engels komen maar voor nu geeft het alvast een beeld)

In 2018 is het voornemen dat we gaan groeien, qua platform en qua team.

Advertising, netwerken etc

Vooropgesteld, vanuit een persoonlijk oogpunt gaat het me niet om winst te maken met NintendoReporters. Ik heb een ‘ongezonde’ passie voor Nintendo en die wil ik met iedereen delen. Maar zoals je kunt begrijpen zitten er de nodige kosten verbonden aan het runnen van een succesvolle website (nog buiten de persoonlijke uren etc). 

Op dat gebied zou ik waar mogelijk natuurlijk het liefste een stukje overhead zien maar quitte spelen is veel belangrijker. Derhalve dat we in 2018 ons op het gebied van advertising ook iets meer buiten wat we vanuit Google kunnen doen gaan bekijken. Daarbij is en blijft het wel zo dat we integriteit ten alle tijden boven inkomsten zullen houden, meer over Adverteren vindt je terug op; https://www.nintendoreporters.com/informatie/adverteren/ 

Daarnaast moeten we goed gaan kijken hoe we  de naam NintendoReporters meer bekend kunnen gaan maken bij een groter publiek. Daarbij gaan we kijken naar zaken zoals linkbuilding, wellicht wat Google Adwords en ook met name Social Media (en daarbij eventueel Social Media Marketing). Mocht je daar een goede suggestie voor hebben voor ons, wij horen het natuurlijk graag.

Populaire items

Qua bezoekers en interacties (comments etc) mag NintendoReporters natuurlijk nog gaan groeien. Dat heeft deels te maken met punten zoals ook hierboven Maar we zijn van mening dat sommige bruggen nu al genomen kunnen worden daarin.

We hebben daarom twee extra zaken ingericht op gebied van Populariteit;

Meest Recente Commentshttps://www.nintendoreporters.com/comments 
Waarbij je op onderwerp kunt gaan filteren zodat je altijd snel een duidelijk beeld heb van waar op NintendoReporters over gepraat wordt.

Meest Populaire Itemshttps://www.nintendoreporters.com/popular/ 
Waarbij je op onderwerp kunt gaan filteren zodat je altijd een duidelijk beeld hebt van welke items er in een bepaald gebied populair zijn.

Kortom we hebben in 2018 genoeg werk om te gaan verzetten, genoeg ideeën om NintendoReporters een beter medium voor jou, onze mede Nintendo-fan te gaan maken.  Blijf dus ook in 2018 geregeld ons bezoeken!

Ad