Dit is een functie specifiek voor gebruikers.

Bij NintendoReporters zijn we van mening dat het goed is om op de hoogte te zijn van ontwikkelingen. Daarom hebben we voor bezoekers de Globale Comment Notificaties. Maar als gebruiker wouden we daar nog een stapje verder gaan; Real Time Notificaties.

Wat zijn Real Time Notificaties?

Real Time Notificaties zijn een soort reminder van een interactie op een van jouw comments. Ze worden per gebruiker netjes bijgehouden en onder de aandacht gebracht.

Hoe werken Real Time Notificaties?

Stel jij als gebruiker plaatst een comment en iemand reageert op jouw comment. Dan is het zo dat de Globale Comment Notificaties iedereen op de hoogte brengen. Maar afhankelijk van wanneer jij weer online bent KAN het zijn dat je de Global Comment Notifcatie mist.

Dat is natuurlijk niet handig.

Maar met Real Time Notificaties, kom je gewoon terug wanneer het jouw uitkomt en dan zie je links onder een bel icon ()  met een badge met het aantal notificaties die specifiek voor jou bedoeld zijn.

Klik je deze aan kun je ze inzien, bekijken en vervolgens sluiten.

Daarnaast is er ook een specifieke Notificaties pagina, waar je je notificatie instellingen kunt beheren maar ook je notificaties kunt beheren.


Mis dus helemaal niets meer wat betrekking heeft op jou!