Ubisoft heeft plannen voor een enorme showcase rond het vervolg op Immortals Fenyx Rising

Ubisoft heeft plannen voor een enorme showcase rond het vervolg op Immortals Fenyx Rising

Er zijn nieuwe rapporten verschenen over de bedoelingen van Ubisoft voor 2022. De informatie komt van Tom Henderson, een zogenaamd betrouwbare leaker die beweert te hebben gesproken met “veel mensen die uit de eerste hand op de hoogte waren van de bedoelingen van Ubisoft” in zijn Xfire-stuk.

Showcase-evenement gepland?

Ubisoft had volgens Henderson een “groot showcase-evenement” gepland dat voorafgaand aan de E3 zou worden uitgezonden voordat het vanwege de huidige wereldwijde evenementen werd gedwongen het uit te stellen. Hoewel plannen altijd kunnen worden gewijzigd, heeft de uitgever in totaal 20 titels klaarstaan ​​voor een aankondiging.

Naast de reguliere Assassin’s Creed-titels, is een vervolg op Immortals: Fenyx Rising mogelijk een van de meest interessante onthullingen. Volgens de bron was Ubisoft verheugd over het succes van het origineel en bevindt het vervolg zich al in de pre-productiefase, waarbij medewerkers worden ingehuurd om aan de game te werken. Afgezien daarvan beweert de bron dat de productie van Mario + Rabbids Kingdom Battle nog steeds goed verloopt en dat de game op schema ligt om in 2022 uit te komen.

We raden lezers aan om deze geruchten met een korreltje zout te nemen, zoals bij alle geruchten van dit soort.

Over Immortals Fenyx Rising

JIJ BENT DE LAATSTE HOOP VAN DE GODEN

Fenyx is op een missie om de Griekse goden te redden van een dodelijke vloek.

In een epische strijd door de eeuwen heen, neem het op tegen legendarische monsters, beheers de capaciteiten van de legendarische goden en vernietig Typhon, de felste Titan in de Griekse mythologie.

GEZICHT TEGEN MYTHISCHE VIJANDEN

Voer mythische dieren als de Cycloop, Medusa en Minotaurus onder ogen in snelle lucht- en melee-gevechten, waarbij je je door God gegeven krachten en wapens combineert.

BEHEER DE KRACHT VAN DE GODEN

De goden van Olympus hebben je geschenken geschonken. Vecht tegen mythologische wezens, los oude mysteries op en verken de wijde open wereld met hen.

Ad