Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp – UItgesteld tot Februari 2023

Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp – UItgesteld tot Februari 2023

Vanwege de aanhoudende oorlog in Oekraïne was Nintendo genoodzaakt de release van Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp, een recreatie van de originele twee Advance Wars-games voor de Nintendo Switch, uit te stellen.

Februari 2023 vertraging

Sindsdien is Nintendo terecht moeder geweest van het project, maar een handelaar heeft mogelijk een mogelijke releaseperiode voor de game aangeboden. Volgens geruchten heeft de Zweedse retailer Coolshop onlangs consumenten die Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp hadden gereserveerd een e-mail gestuurd met de nieuwe releasedatum van 24 februari 2022. Deze bijgewerkte datum wordt ook weergegeven op de productpagina van de retailer voor de game, zoals hier getoond op het moment van schrijven.

Opgemerkt moet worden dat Nintendo deze datum niet officieel heeft bevestigd, ondanks het feit dat deze op een vrijdag valt, wat gebruikelijk is voor Nintendo-lanceringen. Sommigen hebben er echter op gewezen dat deze dag precies een jaar vertegenwoordigt sinds het begin van de crisis in Oekraïne, wat erop kan wijzen dat Coolshop deze datum als tijdelijke aanduiding gebruikt. Blijf op de hoogte voor updates zodra deze beschikbaar komen.

Over Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp

Als tactisch adviseur van het Orange Star Army leid je een leger in strategische turn-based gevechten. Terwijl je land-, lucht- en zeetroepen op het slagveld inzet, is je competentie vereist. Om de overwinning te behalen en de vrede te bewaren, schakel je vijandelijke squadrons uit en verover je steden en bases. Houd het steeds veranderende landschap en het weer in de gaten terwijl je verschillende troepen bestuurt via verschillende kaarten. Deze remake bevat twee campagnes over de gebeurtenissen van zowel Advance Wars als Advance Wars 2: Black Hole Rising!

Vecht met competente bevelhebbers

Verdedig je territorium met de hulp van Andy, Max, Sami en andere bevelvoerende officieren, elk met hun eigen specialisaties en CO-krachten. Andy kan eenheden herstellen, terwijl Sami de capaciteiten van soldaten kan verbeteren. Je tegenstanders kunnen ook hun eigen CO-vaardigheden gebruiken. De commandanten die je tijdens beide campagnes tegenkomt, spelen een cruciale rol op het slagveld en in het verhaal.

Rekruteer enkele bondgenoten en kies de beste strategie.

Als je niet bezig bent met het bewaren van de vrede in een van de twee campagneverhalen, kun je je legerbevelvoerende vaardigheden demonstreren in de Versus-modus*. Maximaal vier spelers kunnen op honderden kaarten de strijd aangaan. Elke speler kiest een commandant uit elke campagne en mag zijn CO-krachten tactisch gebruiken om het verloop van de strijd te veranderen. Pas je oorlogsvoering aan met instellingen zoals financiering per bondgenoot en oorlogsmist.

Ad