Dataminer hint naar toekomstige updates Marvel Ultimate Alliance 3

Dataminer hint naar toekomstige updates Marvel Ultimate Alliance 3

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order krijgt na de lancering een goede hoeveelheid ondersteuning.

Als je deze datamine echter moet geloven, hebben Nintendo en Team Ninja misschien veel grotere plannen voor de game.

Meer schurken op komst?

Een dataminer van Walruslui heeft een interessante ontdekking gedaan door de geluidsbestanden van het spel te doorlopen. Blijkbaar heeft bijna elke Major NPC in het spel (inclusief Boss-slechteriken zoals Mysterio) een volledige set spraakclips met opgenomen lijnen die normaal alleen voor speelbare personages gereserveerd zouden zijn.

Dit omvat “post-clear quips, ja, nee, bedankt emotes, naderende vijandelijke quips,” im down “stemlijnen, taunts,” good work “quips” enzovoort.

Volgens walruslui worden geen van deze geluidsbestanden van het “spelerskarakter” gebruikt door NPC’s in het verhaal en zijn ze te vinden in een speciale sectie die uitsluitend is gereserveerd voor gevechtsgeratel. Tot nu toe heeft walruslui slechts vier NPC’s gevonden die geen geluidsbestanden voor het ‘spelerskarakter’ hebben, de vier zijn Black Bolt, Medusa, Valkyrie en Cosmo.

Er wordt aangenomen dat Team Ninja waarschijnlijk al deze ‘spelerpersonage’-geluidsbestanden heeft opgenomen om te gebruiken wanneer ze besluiten een NPC-personage speelbaar te maken. Dit betekent dat de speelbare status niet alleen kan worden gereserveerd voor fanfavorieten zoals Vision en Ant-Man, maar ook voor minder populaire helden zoals Nova of Jessica Jones, en zelfs schurken zoals Mysterio of M.O.D.O.K.

Het valt natuurlijk nog te bezien of deze plannen om nog meer speelbare personages aan het roster toe te voegen al dan niet vruchten afwerpen. Het zal waarschijnlijk afhangen van hoe goed Marvel Ultimate Alliance 3 presteert op het gebied van verkoop, en of er nog steeds interesse is, zelfs nadat de uitbreidingspas is voltooid.