De Raiden-stemacteur van Metal Gear Solid hint naar een binnenkort te verschijnen showcase

De Raiden-stemacteur van Metal Gear Solid hint naar een binnenkort te verschijnen showcase

De afgelopen maanden deden er een aantal belangrijke geruchten de ronde over de spannende Metal Gear Solid-gameserie. De algemene consensus is dat Konami met een externe ontwikkelingsstudio werkt aan een remake of een remaster van een van de oudere Metal Gear Solid PlayStation-games.

In reactie op een opmerking van een fan op Twitter, zei de stemacteur die Raiden speelde in Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty dat fans “op de hoogte moeten blijven van dingen die in de komende weken worden uitgebracht.” Dit gaf de geruchten nog meer geloofwaardigheid dan ze al hadden. Het lijkt erop dat alles in zeer korte tijd duidelijk zal worden.

Over Raiden

Jack, ook wel bekend als Jack the Ripper, White Devil en Snake, was de echte naam van de huurling en voormalig Special Forces-soldaat Raiden. Hij was van Liberiaanse en Amerikaanse afkomst. Nadat hij in het verleden als kindsoldaat voor Solidus Snake had gediend, werd Raiden uiteindelijk door de Patriots gekozen om het S3-plan bij de Big Shell te testen als een nieuw lid van het opnieuw samengestelde FOXHOUND-team.

Dit gebeurde nadat Raiden was gerekruteerd door de Patriots. Later werkte hij samen met het Paradise Lost Army bij hun operaties tegen de Patriots, maar hij werd uiteindelijk gearresteerd en tegen zijn wil onderworpen aan uitgebreide cybernetische experimenten. Nadat hij zijn doel had bereikt om gevangenneming te ontwijken, verleende Raiden assistentie aan Solid Snake tijdens het Guns of the Patriots-incident.

In het jaar 2018 trad Raiden in dienst bij Maverick Security Consulting, Inc., waar hij verantwoordelijk is voor verschillende banen en tegelijkertijd geld verdient voor zijn gezin. Desalniettemin werden ze tijdens een escorteoperatie in Afrika in een hinderlaag gelokt door Desperado Enforcement LLC., die Raiden’s beschermde, N’mani, vermoordde en Raiden vervolgens in de steek liet alsof hij dood was. Gelukkig schoot de wetenschapper Wilhelm Voigt hem te hulp en hielp hem samen met Maverick in hun strijd tegen Desperado.

Toen Raiden op missie was in Mexico, hoorde hij dat Desperado en World Marshal Inc. verschillende kinderen hadden ontvoerd, hun hersenen chirurgisch hadden verwijderd om in cybernetische lichamen te plaatsen, en van plan waren ze te onderwerpen aan VR-training gemodelleerd naar Raiden’s eigen ervaring . Deze informatie veranderde Raidens obsessie met Desperado in een persoonlijke vendetta tegen Desperado. Daarna diende Raiden zijn ontslag in bij Maverick om achter World Marshal in Colorado aan te gaan en de hersenkoffers terug te vorderen die toebehoorden aan de kinderen.

Ad