Emily Rogers: PlatinumGames heeft meer wonderful dingen dan Bayonetta 3

Emily Rogers: PlatinumGames heeft meer wonderful dingen dan Bayonetta 3

Insider Emily Rogers heeft haar blog geüpdatet met een informatief bericht over wat Nintendo Switch in 2019 kan verwachten.

Rogers herinnerde lezers in haar laatste blogpost om in de gaten te houden wat PlatinumGames in 2019 doet. Ze stelde verder dat Bayonetta 3 niet het enige Nintendo Switch-project is waar de studio aan werkt.

Wonderful port of vervolg?

Als je tussen de regels door leest, wordt er verwacht dat PlatinumGames dit jaar een nieuwe Switch-titel zal aankondigen of zelfs lanceren, maar of het The Wonderful 101-port of iets anders in de lucht is.

video

Over The Wonderful 101

Niet iedereen kent misschien The Wonderful 101, dus laten we verlichten;

In dit actiespel kun je Wonder-Red in handen nemen en tientallen doorgewinterde helden in je team werven – en ze als held nummer 101 naar de strijd leiden!

Je kunt zelfs wanhopige burgers veranderen in machtige helden om je aantal te vergroten. Overweld de binnenvallende buitenaardse wezens die bekendstaan ​​als de GEATHJERK met kracht in aantallen – hoe meer helden je in dienst neemt, hoe krachtiger je aanvallen worden.

Sla de buitenaardse indringers met snelle slagen, activeer vervolgens je Unite Morph-krachten door een vorm op het touchscreen van de Wii U GamePad te traceren of de rechter joystick te kantelen. Verenig je heldhaftige volgelingen in krachtige formaties, waaronder een zwaard en een pistool om indringers te verslaan, en verdedig je tegen aanvallen door je te transformeren in een gelei. Verander jezelf in een gigantische vuist, brug, ladder of zweefvliegtuig om puzzels op te lossen en de actievolle omgevingen te doorkruisen.

Trek onwaarschijnlijke helden aan zoals Wonder-Bonsai, Wonder-Vender en Wonder-Toilet en gebruik hun vaardigheden om de naderende buitenaardse invasie te verslaan. Werf meer helden aan je team en teken grote vormen om steeds machtiger Unite Morphs te ontketenen! Pak speciale items genaamd O-Parts op en gebruik ze om nieuwe vaardigheden en nieuwe Unite Morphs te kopen en leren.