Geverifieerde leaker teased Metroid Prime-aankondiging

Geverifieerde leaker teased Metroid Prime-aankondiging

Een van de moderators voor de Gaming Leaks and Rumours-subreddit op Reddit krijgt periodiek privéberichten van leden van de subreddit die stiekem videogamingnieuws lekken net voordat het publiekelijk wordt vrijgegeven. Voorafgaand aan hun formele aankondiging in een Nintendo Direct, heeft deze persoon in het verleden op ingenieuze wijze de officiële namen van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, The Legend of Zelda: Skyward Sword HD on Switch, Splatoon 3 en Wario bekendgemaakt aan de moderator. Ware.

Metroid Prime-remake?

De persoon heeft wat de Reddit-moderator omschrijft als “een ongeslagen record” als het gaat om het lekken van informatie, en de persoon zou de Reddit-moderator een direct bericht hebben gestuurd met de vraag: “Denk je dat iedereen voorbereid en klaar is? ” Er is een mogelijkheid dat ze zinspelen op Metroid Prime-nieuws, hoogstwaarschijnlijk de Metroid Prime-remake waarvan Jeff Grubb, een schrijver voor Venture Beat en Games Beat, zei dat deze begin dit jaar zal plaatsvinden.

Over Metroid Prime

Samus Aran, de jager van Metroids, mag dan haar oude capriolen doorstaan, dankzij de Space Pirates heeft ze een frisse kijk op het leven. Je zult dingen voor de allereerste keer ervaren vanuit het standpunt van Samus terwijl ze op een geheel nieuwe reis vertrekt, die de voortzetting is van een spannend verhaal dat alle drie de generaties Nintendo-gameconsoles heeft overspannen.

Dit is een update van het verhaal, voor het geval je het tot nu toe niet hebt bijgehouden. In de originele versie van Metroid voor het Nintendo Entertainment System (NES) dwarsboomde Samus de plannen van de snode Space Pirates en Mother Brain om een ​​leger Metroids op de planeet Zebes te bouwen. Vervolgens kreeg ze in Metroid II voor de Game Boy de missie om de klus op planeet SR388 te voltooien, wat ze deed, waardoor het universum werd gezuiverd van elke Metroid-larve, op één na. Samus versloeg Mother Brain in de Super Nintendo-game Super Metroid door te voorkomen dat ze de Metroid-larve zou stelen die gevangen werd gehouden door de wetenschappers op Ceres.

Dit langverwachte vierde hoofdstuk begint op klassieke Metroid-manier, met de shuttle van Samus die aanmeert bij wat een verlaten en misschien vijandig ruimteschip lijkt te zijn. Over niet al te lange tijd zal ze echter de uitgestrekte planeten van planeet Tallon IV gaan verkennen in een poging de Space Pirates op te sporen die Metroid hebben gestolen.

Ongelooflijke beelden die soepel overgaan tussen first-person en third-person-gezichtspunten zijn te vinden in Metroid Prime, dat ook de uitstekende schietactie heeft waar fans van de Metroid-serie van zijn gaan verwachten van de franchise. En dat is niet het einde. Samus heeft toegang tot twee verschillende modi voor haar vizier: vechten en scannen. Met deze modi kan ze de strijd aangaan en het verraderlijke landschap van Tallon IV onderzoeken. Bovendien bevat Metroid Prime een verscheidenheid aan klassieke wapens uit eerdere Metroid-games, zoals de Wave Beam en de Freeze Beam, naast gloednieuwe wapens. Maar om in dit conflict te zegevieren, heb je meer nodig dan alleen een trekkervinger die jeukt om de trekker over te halen. Om elk verborgen gebied te ontdekken, moet je gebruik maken van alle talenten van Samus, inclusief de unieke outfits die ze kan dragen die haar nieuwe krachten verschaffen en de altijd aanwezige Morph Ball.

De game Metroid Prime zal je versteld doen staan ​​met zijn geavanceerde beelden en ongelooflijke gameplay, waaronder het neerschieten van vijanden en het oplossen van puzzels.

Ad