Konami kondigt mogelijk Solomon Program aan

Konami kondigt mogelijk Solomon Program aan

In het nieuwste nummer van de maandelijkse Corocoro werd een nieuwe monster verzameltitel genaamd Solomon Program aangekondigd door Konami.

Solomon Program

Solomon Program is een spel waarbij spelers monsters verzamelen en bestrijden met programma’s, in tegenstelling tot Digimon en Pokemon. Schermafbeeldingen van de game in actie waren ook te zien in het magazine, met A- en B-knoppen, wat er sterk op wijst dat de game op weg is naar de Nintendo Switch.

Hoewel de uitgever niet expliciet is vermeld, heeft Konami momenteel het handelsmerk op de naam Solomon Program vanaf december 2019, wat betekent dat ze waarschijnlijk een van de belangrijkste partijen zijn die betrokken zijn bij de ontwikkeling van de titel.

Bovendien lijkt een demo-code voor de game te zijn opgenomen in het 17 januari-nummer van MiraCoro Comic Ver. 2. Voorstellen dat het ook een stripreeks zal ontvangen.

Meer is momenteel niet bekend van de titel … maar eindelijk iets dat op zijn minst verband houdt met Konami. Het lijkt erop dat we eeuwen van hen iets hebben gekregen.

Ad