Legend of Zelda: Tears of Kingdom mogelijk de laatste grote titel voor Nintendo Switch?

Legend of Zelda: Tears of Kingdom mogelijk de laatste grote titel voor Nintendo Switch?

Twee Britse videogamejournalisten met de namen Christopher Dring en Andy Robinson hebben op Twitter verklaard dat ze van bronnen hebben vernomen dat het langverwachte The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom de laatste grote release voor de Nintendo Switch zou kunnen zijn , met de volgende systeemverkopers die hun debuut maken op de opvolger van de Nintendo Switch.

De toekomst van Nintendo’s console

Hoewel het duidelijk is dat Nintendo dit jaar aan grote games voor de Nintendo Switch werkt, zoals Fire Emblem Engage, Kirby’s Return to Dream Land Deluxe en Pikmin 4, beweren sommige journalisten dat deze games geen massale systeemverkopers zullen zijn vergelijkbaar met franchises als Zelda en Mario, onder andere. Dit is, zoals gewoonlijk, slechts een gerucht en we weten allemaal dat Nintendo een zeer besloten organisatie is, dus wie kan met zekerheid zeggen wat ze van plan zijn?

Over Legend of Zelda: Tears of Kingdom

De opvolger van The Legend of Zelda: Breath of the Wild, getiteld The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, is zojuist uitgebracht. De uitgestrekte velden van Hyrule en de uitgestrekte hemel erboven zijn toegevoegd als nieuwe locaties die Link tijdens zijn reis kan verkennen.

Ad