Nieuw Nintendo Switch model in tweede helft 2019

Nieuw Nintendo Switch model in tweede helft 2019

Leveranciers en anderen met directe kennis van het plan lijken de Wall Street Journal te hebben verteld dat Nintendo een gloednieuw Nintendo Switch-model zal uitbrengen.

Dit nieuwe model zal in de tweede helft van 2019 verschijnen, mogelijk ‘zo vroeg als de zomer’.

Ok over naar de details

Alles wat we weten is dat de “machinespecificaties nog niet definitief zijn”, en Nintendo is nog steeds aan het uitzoeken wat ze willen veranderen, maar “één optie is verbetering op het scherm”. Dat zou bijvoorbeeld “het verbeteren van de levensduur van de batterij” omvatten.

Volgens de bronnen van de site “hopen externe partijen dat de nieuwe Switch een duidelijke aanwijzing geeft over wat er zou gebeuren op de 3DS-lijn”. Nintendo heeft geen opmerkingen over de kwestie gemaakt.

Nou, het zou ergens op de weg gebeuren en je kunt er zeker van zijn dat de recente hack / lekken etc misschien dit proces in een sneller tempo hebben gezet.

Welke functies zouden we willen hebben? Ik kan er een paar noemen die de huidige Nintendo Switch ontbreekt … maar ze zijn niet eens gebonden aan hardware; back-up slaat lokaal op, mappen, fatsoenlijke bluetooth audio om er maar een paar te noemen.

Zouden we een OLED-scherm willen? Zeker. Zouden we 4K willen? Dat niet echt (persoonlijke mening). Zouden we meer interne opslag willen? Zeker.

Wat zou je willen zien als het gaat om deze nieuwe Nintendo Switch?