Nintendo Switch Online Expansion Pack – Pokemon Transfers voor Pokemon Stadium

Nintendo Switch Online Expansion Pack – Pokemon Transfers voor Pokemon Stadium

Pokemon Stadium 1 en 2 zijn vorig jaar door The Pokemon Company en Nintendo toegevoegd aan de Nintendo Switch Online Expansion Pack-service, ondanks het feit dat een essentieel onderdeel dat spelers in staat stelde hun eigen Pokemon uit eerdere games binnen te halen, ontbrak.

Aan de andere kant heeft een lid van de Famiboards-community pas onlangs iets buitengewoon fascinerends opgemerkt in een nieuwe film over de service die is geüpload door Nintendo Japan. Wanneer je naar het deel van het artikel gaat dat over Pokemon Stadium gaat, zie je de melding “Pokemon kan niet naar deze games worden overgebracht” niet meer. Deze disclaimer was opgenomen in de eerste aankondiging dat Pokemon Stadium naar Switch Online zou komen. Hierdoor kwamen we erachter dat het overdragen van Pokémon niet is toegestaan ​​in die specifieke versies van de game.

Pokemon Stadium-transfers komen eraan?

Als gevolg van deze onthulling speculeren veel mensen dat Nintendo plannen heeft om eindelijk de optie op te nemen om Pokemon over te dragen naar de Pokemon Stadium-modus van Switch Online. Aangezien dit de enige games zijn waarvan Pokemon Stadium 1 & 2 transfers konden accepteren, zijn sommige mensen een stap verder gegaan en speculeerden dat dit ook bevestigt dat Pokemon Red/Blue/Yellow en Pokemon Gold/Silver/Crystal naar De onlangs aangekondigde Game Boy-catalogus van Switch Online.

Spelers konden alleen huurteams gebruiken als ze de Switch Online-versie van Pokemon Stadium speelden, wat het voor hen moeilijk, zo niet onmogelijk maakte om de game te voltooien. Deze beslissing stuitte op kritiek toen werd aangekondigd dat de game zou worden gelanceerd zonder de mogelijkheid om Pokémon over te dragen, aangezien dit een belangrijk onderdeel was van de games die eraan voorafgingen. Fans zullen zeker tevreden zijn als deze functie een comeback zou maken, en dat zou nog veel meer het geval zijn als het de opname van de Game Boy Pokemon-spellen in de service zou signaleren.

Op het moment dat dit artikel werd geschreven, hadden The Pokemon Company en Nintendo nog geen formele uitspraken gedaan over deze mogelijke nieuwe toevoeging. Houd een oogje in het zeil voor meer informatie zodra deze beschikbaar komt.

Ad