Pikmin 3 Deluxe komt spoedig?

Pikmin 3 Deluxe komt spoedig?

Na de aankondiging van Paper Mario: The Origami King, rapporteert  Venture Beat nu meer van de nabije plannen van Nintendo voor de Nintendo Switch.

Pikmin 3 … Deluxe?

De outlet beweert dat Pikmin 3 Deluxe, naast de 3D Mario-remasters die de afgelopen maanden zijn vermeld, klaar is voor release op Nintendo Switch.

We zouden dus in de toekomst meer over Pikmin 3 Deluxe kunnen horen. Wat betekent deluxe? Zal het worden gecombineerd met een teaser voor Pikmin 4 die later op de weg verschijnt … we weten het niet.

Willen we dat het echt is … je hebt verdomme gelijk, we hopen dat. Maar totdat Nintendo het op welke manier dan ook bevestigt … neem Pikmin-nieuws met een korreltje zout … min of meer zoals we altijd Paper Mario-nieuws hebben behandeld.

Over Pikmin 3

Hier is een kleine opfriscursus voor mensen die Pikmin 3 nooit hebben mogen ervaren;

video
play-rounded-fill

Bestuur op een vijandige planeet een gigantisch leger van kleine mierachtige wezens om je te beschermen, alleen in Pikmin 3. Leid twee nieuwe Pikmin-soorten terwijl je een rijke en diverse wereld verkent.

Richt je Pikmin met totale precisie: gooi ze om op zwakke plekken van de vijand te kloppen of gaten te passeren. Welke besturingsoptie u ook kiest, u kunt de actie bewaken met een bovenaanzicht op de GamePad en snel schakelen tussen gebieden door uw vinger over het touchscreen te schuiven, zodat u uw teams gemakkelijk kunt volgen.

Kraak de taaie buitenste schil van vijanden en breek barrières af met de nieuwe Rock Pikmin, en gebruik de nieuwe Winged Pikmin in combinatie met de individuele vaardigheden van andere Pikmin-types om door te gaan. Bepaal hoe u uw Pikmin-teams het beste kunt verdelen om hen de meest geschikte taken toe te wijzen en uw voortgang op elke dag te maximaliseren.

Verken een uitgebreid avontuur voor één speler en ga discrete uitdagingen aan in Mission Mode, waarbij het de bedoeling is om binnen een strikte tijdslimiet zoveel mogelijk schatten te verzamelen. Gebruik aan het einde van elke fase de functie voor het opnieuw afspelen van acties om je prestaties te beoordelen en nieuwe strategieën te formuleren, waardoor de herhalingswaarde toeneemt.

Ad