Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge komt al op 16 Juni?

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge komt al op 16 Juni?

De side-scrolling beat ’em up-videogame Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge wordt ‘medio 2022’ uitgebracht voor pc, Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

Het lijkt er dus op dat we binnenkort een meer vaste releasedatum zullen ontvangen. Sony’s interne Playstation-database is bijgewerkt, zo is onthuld. Fans hebben ontdekt dat de game op 16 juni uitkomt.

Het is onduidelijk of het slechts een tijdelijke aanduiding is, maar het impliceert wel dat de releasedatum zeer binnenkort wordt onthuld. We zullen u op de hoogte brengen zodra de aankondiging is gedaan.

Over Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge is een smerige side-scrolling beat ’em up in de jaren 80-stijl die baanbrekende gameplay combineert met tijdloze klassieke vechttechnieken en je wordt aangeboden door de beat ’em up-goeroes in Dotemu (Streets of Rage 4) en Tribute Games.

Met de hereniging van Leonardo, Michelangelo, Donatello en Raphael, zul je het hoofd bieden als je het alleen opneemt tegen Shredder en zijn loyale Foot Clan, of je beste vrienden verzamelt en met maximaal vier spelers tegelijk speelt tijd!

Prachtige full-color pixelart-visuals geven je een volledige dosis schildpadnostalgie, roepen de beroemde look van de Turtles uit 1987 op en brengen een eerbetoon aan klassieke TMNT-games zoals Turtles In Time.

Belangrijkste kenmerken van TMNT: Shredder’s Revenge

Bash je een weg door geweldige pixelart-locaties en vernietig hordes demonen met je favoriete Turtle, elk met zijn unieke reeks vaardigheden en acties! Selecteer een personage, voer gewaagde combinaties uit om je tegenstanders te vernietigen en neem deel aan intense gevechten vol geweldige actie en ongelooflijke ninjakrachten.

Bodacious-locaties in Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

Je vecht om een ​​grote selectie vintage TMNT-instellingen terwijl Bebop en Rocksteady Channel 6 overvallen en super smerige apparatuur stelen om het nieuwste verwrongen plan van Krang en Shredder te ondersteunen. Help het verschrikkelijke kwartet om Foot Soldiers, Triceraton Warriors en Rock Troops helemaal naar Dimension X te verslaan, van Manhattan en Coney Island tot stadsdaken en troebele riolen!

Schildpadkracht!

Geniet van prachtige full-color pixelart-visuals en een klassieke TMNT-sfeer die je meeneemt naar de fantastische jaren ’80. Elk personage, voertuig, wapen, uitrusting en setting is gebaseerd op het tv-programma uit 1987, waardoor je het gevoel hebt alsof je in het scherm bent gestapt – met een combinatie van dodelijke komedie en avonturen boordevol actie!

Ad