Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge


Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

HELDEN IN EEN HALVE SCHAAL

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge biedt baanbrekende gameplay die is geworteld in tijdloze klassieke vechtmechanismen, aangeboden door de beat ’em up-experts van Dotemu (Streets of Rage 4) en Tribute Games. Baan je een weg door prachtige pixelart-omgevingen en dood tonnen helle vijanden met je favoriete schildpad, elk met zijn eigen vaardigheden en bewegingen – waardoor elke run uniek is! Kies een jager, gebruik radicale combo’s om je tegenstanders te verslaan en ervaar intense gevechten boordevol adembenemende actie en buitensporige ninjavaardigheden. Blijf scherp als je het alleen opneemt tegen Shredder en zijn trouwe Foot Clan, of pak je beste buds en speel met maximaal vier spelers tegelijk!

TURTLE-JONGENS SNIJDEN KRANG NIET GEEN SLAG

Met Bebop en Rocksteady die Channel 6 aanvallen en super knoestige apparaten stelen om het nieuwste verwrongen plan van Krang en Shredder te ondersteunen, ziet Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge de Turtles vechten op een rechtschapen reeks tijdloze TMNT-locaties. Van Manhattan en Coney Island tot daken van steden en vochtige riolen, help het angstaanjagende viertal Foot Soldiers, Triceraton Warriors en Rock Troops helemaal naar Dimension X te verslaan!

TURTLE POWER !!

Geniet van verbluffende pixelart-afbeeldingen in kleur en een vintage TMNT-sfeer die je meteen terugbrengt naar de geweldige jaren 80. Elk personage, voertuig, wapen, item en achtergrond is rechtstreeks geïnspireerd door de tv-show uit 1987, waardoor je het gevoel hebt alsof je de televisie bent binnengestapt – met een geweldige mix van geweldige humor en avonturen boordevol actie!

FUNCTIES:

 

  • Gnarly game-design voert je terug naar de jaren 80
  • Prachtige pixelkunstafbeeldingen in kleur
  • Old-school gameplay verbeterd met superfrisse mechanica
  • Maximaal vier spelers tegelijkertijd
  • Speel met iconische TMNT-personages en -voertuigen in diverse gameplay-opties
  • Radicale nieuwe verhaalmodus
  • En er komt nog veel meer!

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge - Release info


Release datum
2021

Uitgever
DotEmu

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
4

Advies leeftijd
12_provisional

NS Online support

Game code
HACPA3UVA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, french, german, italian, spanish

Genres
fighting, action, arcade
Ad