Hyrule Warriors: Age of Calamity – Wapens smeden

Hyrule Warriors: Age of Calamity – Wapens smeden

Er zijn tal van wapens in deze nieuwste Hyrule Warriors-game en je kunt ze als volgt samenvoegen om ze nog sterker te maken.

In Hyrule Warriors: Age of Calamity kunnen spelers hun wapens die op het slagveld zijn gevonden of die ze hebben verdiend voor het voltooien van missies samenvoegen door naar de Hylian Blacksmith te gaan.

video

Smeed wapens bij de Hylian Blacksmith

Door bij de smid ‘Fuse’ te kiezen, kun je een basiswapen en maximaal vijf andere wapens kiezen om ze op een hoger niveau te brengen. Dit helpt je om hun kracht te vergroten en inventarisruimte vrij te maken, aangezien elk personage maximaal 20 wapens kan dragen in hun inventaris.

Wapens kunnen ook worden geleverd met bepaalde vaardigheden die worden overgedragen op het nieuw gefuseerde wapen als ze correct worden uitgevoerd.

Houd er rekening mee dat je de demo kunt downloaden in de Nintendo Switch eShop om hem uit te proberen voordat de game op 20 november uitkomt.

Over Hyrule Warriors: Age of Calamity

Bekijk Hyrule 100 jaar vóór het spel Legend of Zelda ™: Breath of the Wild en ervaar de gebeurtenissen van de Grote Calamiteit!

Doe mee aan de strijd die Hyrule op de knieën bracht. Leer meer over Zelda, de vier kampioenen, de koning van Hyrule en meer via dramatische tussenfilmpjes terwijl ze proberen het koninkrijk te redden van Calamity. De game Hyrule Warriors: Age of Calamity is de enige manier om uit de eerste hand te zien wat er 100 jaar geleden is gebeurd.

Vecht tegen hordes Hyrule’s meest formidabele vijanden

Van barbaarse Bokoblins tot torenhoge Lynels, Ganon’s troepen zijn massaal opgedoken. Speelbare helden zoals Link, Zelda en meer moeten hun verschillende vaardigheden gebruiken om door honderden vijanden te snijden om Hyrule te redden van de naderende ramp.