Hyrule Warriors: Age of Calamity


Hyrule Warriors: Age of Calamity

Een verhaal dat zich 100 jaar vóór The Legend of Zelda: Breath of the Wild afspeelt …

Reis naar het verleden van Hyrule en vecht om de vernietiging van het koninkrijk te voorkomen in Hyrule Warriors: Age of Calamity voor Nintendo Switch!

Een eeuw voor de gebeurtenissen in The Legend of Zelda: Breath of the Wild, staat het lot van Hyrule op het spel. Leid je strijdkrachten naar het slagveld en vecht vervolgens tegen de macht van Calamity Ganon in de ultieme strijd om te overleven.

Het gevecht der tijden!

Hyrule Warriors: Age of Calamity combineert actievolle gameplay met de rijke landschappen van The Legend of Zelda: Breath of the Wild om een ​​nieuwe en opwindende ervaring te creëren:

  • Een vertrouwde wereld …: bekijk het land Hyrule vanuit een ander perspectief, voordat Calamity Ganon toesloeg.
  • … met bekende gezichten: neem de controle over Link, Zelda en de andere Champions of Hyrule in hun strijd tegen een kwaad dat uit is op totale vernietiging!
  • Snelle gevechten: gebruik krachtige wapens en magische runen om legers vijanden te verslaan en neem het op tegen werkelijk formidabele monsters.
  • Diepgaande verhalen: ervaar een uniek verhaal op het slagveld en door ingesproken tussenfilmpjes terwijl je de Grote Calamiteit probeert af te wenden en Hyrule te redden!

Sta samen

Neem een ​​vriend mee in de strijd op één Nintendo Switch en neem het als team op tegen Calamity Ganon. Vecht zij aan zij of verdeel je inspanningen om meer terrein te bestrijken, doelen te voltooien of de krachten van de duisternis te verslaan!

Release info - Hyrule Warriors: Age of Calamity


Release datum
2020-11-20 00:00:00

Uitgever
Nintendo

Ontwikkelaar
KOEI TECMO GAMES

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
2

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPAXEAB

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, dutch, korean, chinese

Genres
action, adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - Hyrule Warriors: Age of Calamity